Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

27.01.2023

Emne:

Ny Renault Espace i 2023

Renault Espace, den ikoniske franske SUV, kan til november fejre 40-års jubilæum

Voiture a vivre

Design, praktik og ny teknologi er inbegrebet af Espace, som på mange måder altid har været et stort ikon for Renault.

Tilbage i 1983 lancerede Renault Espace som den første "voiture a vivre" - en bil, som var skabt til at leve i. Med plads til 7 voksne, og med forsæder som kunne drejes 180 grader, skabte den, med sine geniale løsninger, et helt nyt bilsegment. I dag er dette bilsegment blevet kæmpe stort og har i bilverdenen fået begrebet "MPV".

Generationer af Espace

I 1991 fik Espace et endnu mere strømlinet udtryk, og blev blandt andet udstyret med 4x4 system - som for datiden var meget avanceret.

Tredje generation blev i 1996 introducerede som Grand Espace versionen, som bød på endnu mere luksus og mere plads.

i 2002 kom blandt andet Initiale Paris versionen i forbindelse med lanceringen af Espace 4. generation. Denne version fik, med sit 2.16 m2 store glastag, endnu mere lys og luft.

Nyt kapitel

Sidste lancering af Espace var i 2014 hvor bilen var blevet endnu mere luksuriøs og vokset betydeligt. Som noget nyt blev bilen præsenteret med 4 Control systemet - et system hvor bilen med/modstyrer på baghjulene for at gøre bilen mere agil i byen og mere direkte i sin styring ved højere hastigheder. 

Samme opskrift, nyt kapitel. Bilen er bygget på den fælles CMF-CD platform og byder på masser af plads, lys, luft og højteknologiske løsninger. Den nye Renault Espace får verdenspremiere i foråret, og lanceres i løbet af efteråret.