Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Hvordan skal din varebil indrettes?

Er din varebil din arbejdsplads? Så er indretningen guld værd!

Indretning af varebil

Indretning og opbygning af varebiler

En varebil er ikke bare en varebil, det er en arbejdsplads på 4 hjul. At have værktøj og materialer med sig i lastrummet, klar til at løse kundens udfordringer - det stiller krav til  funktionaliteten og indretningen af både kabine og lastrum.Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher, og har deres ønsker til hvordan den perfekte arbejdsplads skal indrettes. Vi har mange års erfaring med indretning af varebiler, og vi anvender produkter fra de førende producenter af indretninger.

Blandt vores mest populære løsninger er SORTIMO reolsystemer, LED lys til varerummet og LED arbejdslamper udvendigt.SORTIMO reoler er en letvægts reol i topkvalitet, den er modulopbygget og kan tilpasses alle varerum og behov. Uanset om du skal opbevare stort værktøj i reolen eller mindre fittings opdelt i sorteringskasser, har SORTIMO en løsning der passer dig.Hvis du ønsker arbejdsplads i varerummet er en løsning med arbejdsbord og 220v strøm ikke til at komme uden om. Herunder kan du se eksempler på forskellige indretninger fra SORTIMO, tag en snak med en erhvervskonsulent om dit behov for en perfekt indretning af varerummet. 

Strøm og lys i din varebil

Uanset om du har brug for strøm i bilen, arbejds- eller advarselslys, så klare vi det hele!Flere og flere har brug for at kunne oplade værktøj i bilen, når de er på farten eller ude ved kunder. Vi er specialister i strømforsyning, og kan levere alt fra inverter og forbrugsbatterier, til løsninger med solcellepaneler på taget, der automatisk oplader dit udstyr når du ikke kan koble dit udstyr til el-nettet. Godt arbejde kræver ordentligt lys, både inde og ude. Vi kan hjælpe med både orange og hvidt lys, og ingen opgave er for stor eller for lille. 

Advarselslys

Advarselslys eller gult lys som det også kaldes, er de senere år gået over til LED. Lamperne er blevet mindre og giver et meget bedre lys – ligesom strømforbruget et sænket markant. Når det kommer til advarselslys, handler det om at bliver set, fra alle vinkler. Vi har alt fra lygtebomme til taget, og til de helt små LED enheder til bilens front og kofangere.

Indretning af varebil med diverse muligheder

Indretning af varebil med diverse muligheder

Opbevaring med sorteringskasser i varebil

Arbejdsbord og strøm