Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Jeep værksted

Skal din Jeep® på værksted eller til service? Bestil din tid online her!

Jeep service værksted

Vælg os som dit autoriseret værksted

Er du glad for din Jeep®, og ønsker du at passe ekstra godt på den? I så fald er det en stor fordel at vælge vores Autoriserede Jeep® værksted på Svendborgvej i Odense. På den måde sikre du dig at alting bliver lavet efter bogen og at din bil derfor også holder sig i bedst mulig stand. Hos Autohuset Vestergaard har vi taget Jeep til os og vi har derfor også gjort os til specialister i at servicere disse robuste og stilrene off-road SUV’er.

Vi tager os godt af din bil

Når du bestiller en tid til service eller reparation på din Jeep® hos Autohuset Vestergaard overlade du din bil i hænderne på professionelle. På den måde er du sikret, at vi altid tager os godt af dig og din bil, overholder vores aftaler og yder vores absolut bedste. Din Jeep® vil derfor altid blive leveret tilbage til dig i god stand og du slipper for uforudsete og ubehagelige overraskelser. Vores dygtige team i Odense står altid klar til at vejlede dig og svare på de spørgsmål du måtte have.

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Jeep garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Jeep er omfattet af garanti?

Se Jeep garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Jeep serviceinterval

Hvornår skal din Jeep til service næste gang?

Se serviceinterval her
1