Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret KIA værksted

Har du brug for et af vores KIA service værksteder? Så bestil tid online og kom forrest i køen

KIA service værksted

Autoriseret eller uautoriseret KIA værksted? Som KIA-ejer har du noget at prale af, noget som ikke mange andre bilejere kan genkende: 7 års garanti på din bil. 

Men vælger du at køre din bil på et uautoriseret værksted, risikerer du altså at denne særlige garanti frafalder, hvis ikke værkstedet bruger de korrekte reservedele eller ikke opfylder KIAs specielle krav.

Derfor er det en god ide at passe ekstra godt på din bil ved at vælge at køre den ind på et af vores autoriserede værksteder til regelmæssig vedligeholdelse og serviceeftersyn.

Der er faktisk mange fordele ved at fravælge et uautoriseret værksted, disse kan du læse mere om på vores værkstedsforside. Vi står altid klar med 4 autoriserede KIA værksteder i henholdsvis FredericiaKoldingVejle og Svendborg. Vi sørger for at vi altid sammen laver dine serviceaftaler ud fra netop dine behov og ønsker.

Veludført arbejde og til den aftalte tid. Vi sigter mod veludført arbejde til tiden, gennemsigtige priser og fuld information hele vejen gennem processen. Vi sikre, at du har kendskab til alt hvad vi foretager os, så du på den måde altid får den bedste oplevelse på vores værksteder.

Har du spørgsmål, så kontakt os eller book service nemt og hurtigt her på vores hjemmeside.

kør sommeren i møde

Bestil dit sommertjek nu

Med et sommertjek sikrer du at være køreklar til sommerens køreture. Vælg mellem:

  1. Lille pakke: 499,- (8 punkts tjek + klargøring, vask, støvsugning + ruderens)

  2. Stor pakke: 1299,- (8 punkts tjek, aircon service* + klargøring, vask, støvsugning + ruderens)

8 punkts tjek indeholder: ✔ Dæktilstand ✔ Bremseskiver + klodser (Visuel kontrol) ✔ Bremsevæske ✔ Lys og lygter ✔ Visker- og sprinklersystem ✔ Køle- og A/C-system ✔ Oliestand på motor ✔ Anhængerstik

*Aircondition serviceEvt. påfyldning af kølemiddel afregnes særskilt.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Kia garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Kia er omfattet af garanti?

Se Kia garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Den bedste service til din ældre KIA efter garantiudløb

Kia 7+ Service - Den bedste service efter garantiudløb

Få et autoriseret Kia-serviceeftersyn til kun 1295kr.* Din bil har indtil nu været dækket af Kias enestående garanti på hele 7 år eller 150.000 km. Det betyder, at du ikke har skulle bekymre dig om reparation på din Kia. Efterhånden som din Kia bliver ældre, vil behovet for vedligeholdelse ikke blive mindre. Netop derfor har vi udviklet Kia 7+, som sikrer, at din Kia gennemgås på mere end 20 punkter af en Kia-tekniker. Din Kia vil altid være driftssikker og sikkerhedsmæssigt kørende til en væsentlig reduceret pris. Du sikrer ligeledes, at monterede reservedele er originale, og de er testet og udviklet til din Kia. *Garanteret maks. pris til personbil. Maks. 4 liter olie inkluderet.

Kia serviceinterval

Hvornår skal din Kia til service næste gang?

Se serviceinterval her