Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Mazda værksted

Kom forrest i køen - bestil dit Mazda service online

Mazda service værksted

Mazda værksted i Horsens og Vejle

Når du vælger hvor du skal have din bil til service, vil vi til hver en tid råde dig til at køre den på et af vores autoriserede værksteder. Dette er der mange grunde til, og de fleste af dem kan du læse mere i detaljer om på vores værkstedsforside. En Mazda er ikke bare en bil. Det er grundighed, flid og loyalitet på fire hjul, og det lever vi selvfølgelig også op til på vores autoriserede Mazda autoværksted i Horsens og Vejle. Vores mest fornemme opgave er nemlig at passe godt og grundigt på din Mazda. Det gør vi bl.a. ved løbende at efteruddanne og opdatere alle vores Mazda mekanikere, og når vi arbejder med din bil bruger vi kun 100% originale reservedele.

Book tid til din Mazda hos os, online Vi kender alle modeller og tager os bedst muligt af din bil, uanset om den er ny eller det er en ældre model. Vi deler din kærlighed til Mazda og står altid klar til at svare på de spørgsmål du måtte have. Du kan også nemt og hurtigt bestille tid til eftersyn online.

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Mazda garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Mazda er omfattet af garanti?

Se Mazda garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Mazda serviceinterval

Hvornår skal din Mazda til service næste gang?

Se serviceinterval her
1