Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Autoriseret Nissan værksted

Bestil tid på vores Nissan værksted online - det er ligeså let som hos din frisør

Nissan service værksted

I tvivl om autoriseret eller uautoriseret Nissan værksted?

I Nærum og Vejle står vores dygtige team altid klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have og selvfølgelig også til at servicere dig og din Nissan. Spørger du vores Nissan team om der er forskel på at køre din bil på et autoriseret værksted frem for et uautoriseret, vil deres dog altid være det samme, nemlig JA! Der er stor forskel, og det vil altid bedst kunne betale sig for dig, at køre din Nissan ind på vores autoriserede værksted. Fordelene kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside.

Nissan værksted i Nærum og Vejle. Book tid online.

Nissan tilbyder et meget bredt udvalg af modeller med både innovativt udstyr og power, og vi vil gerne hjælpe dig med at passe godt på din bil. På vores autoriserede Nissan-værksted i Nærum og Vejle får du uddannede Nissan mekanikere, der kun anvender originale reservedele og selvfølgelig den høje service, både du og din bil fortjener. Vores dygtige team i Nærum og Vejle står altid klar til at svare på spørgsmål. Du kan også nemt og hurtigt booke dit Nissan service online.

Nissan Basisservice 3+

Nu, hvor din Nissan har fået nogle år på bagen, er det vigtigt at få den serviceret regelmæssigt. For biler, der er over 3 år, har Nissan udviklet Basisservice. Det omfatter blandt andet tjek af de vigtige dele samt udskiftning af motorolien og oliefiltret. Og du får selvfølgelig også et stempel i servicehæftet

Nissan basisservice fra kun 1.495 kr.*

Nissan Basisservice omfatter:

  • Udskiftning af motorolie og oliefilter

  • Opdatering af bilens software*

  • Smørring af låse og hængsler

  • Kontrol af styretøj

  • Kontrol af batteri

  • Kontrol af lygter og advarselslamper

  • Kontrol af drivremme

  • Kontrol af kølesystem

  • Visuel kontrol af bremser

*Omfatter ikke opdatering til navigationssystemet.

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.