Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Nissan værksted

Bestil tid på vores Nissan værksted online - det er ligeså let som hos din frisør

Nissan service værksted

I tvivl om autoriseret eller uautoriseret Nissan værksted?

I Nærum og Vejle står vores dygtige team altid klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have og selvfølgelig også til at servicere dig og din Nissan. Spørger du vores Nissan team om der er forskel på at køre din bil på et autoriseret værksted frem for et uautoriseret, vil deres dog altid være det samme, nemlig JA! Der er stor forskel, og det vil altid bedst kunne betale sig for dig, at køre din Nissan ind på vores autoriserede værksted. Fordelene kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside.

Nissan værksted i Nærum og Vejle. Book tid online.

Nissan tilbyder et meget bredt udvalg af modeller med både innovativt udstyr og power, og vi vil gerne hjælpe dig med at passe godt på din bil. På vores autoriserede Nissan-værksted i Nærum og Vejle får du uddannede Nissan mekanikere, der kun anvender originale reservedele og selvfølgelig den høje service, både du og din bil fortjener. Vores dygtige team i Nærum og Vejle står altid klar til at svare på spørgsmål. Du kan også nemt og hurtigt booke dit Nissan service online.

Vælger du en Budget serviceaftale til din brugte bil vedligeholder du din bil trygt og billigt. 

BUDGET SERVICEAFTALE (Til din brugte bil)

✔ Årligt eftersyn med kontrol og gennemgang af 32 punkter

✔ Skift af motorolie og oliefilter

✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx Bremser, udstødning, hjulophæng)*

✔ Lav månedlig ydelse (uanset bilmærke fra 5 år)

✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE

✔ Din bil bliver vedligeholdt, trygt og billigt.

✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring. **

✔ Mobility service***

*Kan ikke kombineres med andre tilbud. ** Klargøringen indeholder: Vask, støvsugning, aftørring af instrumentering, pudsning af runder, fælg rens. Lejebil ved serviceeftersyn inkl. 50 km. Pr. dag. Vi tager forbehold for fejl og rettelser. ***Gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder.

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Nissan garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Nissan er omfattet af garanti?

Se Nissan garanti her

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Nissan serviceinterval

Hvornår skal din Nissan til service næste gang?

Se serviceinterval her