Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Fiat biler

Det italienske bilmærke Fiat stræber efter at skabe biler, der udstråler både personlighed og sikkerhed. Samtidig forsøger de via deres produktionsmetoder at skåne miljøet mest muligt. Måler man på antallet af solgte biler, er bilmærket det tredje største i Europa. Fra ikonet Fiat 500 til familievenlige Tipo - se alle modeller her:

Udgået modeller fra Fiat

Herunder kan du se nogle af de bilmodeller som er udgået fra Fiat.

Om Fiat

Fiats historie går tilbage til 1899, hvor de introducerede deres første model Fiat 3 1/2 HP. Fiat har derfor været med i den moderne bilindustri helt fra starten. Med tiden har det italienske mærke blevet en af Europas største producenter af personbiler.

Fiats historie om klassikerne Fiat har gennem årene skrevet historie med produktionen af små biler, startende med Fiat 501 og 502, som var i produktion 1919-26. Det store gennembrud på markedet for små biler kom i 1932 med Balilla, efterfuldt af Topolino — i Danmark kaldet Mariehønen. Traditionen med små biler fortsatte efter 2. Verdenskrig og kulminerede med 500, Panda og Uno.

Fordele ved køb af Fiat

  • Lækkert italiensk design

  • Et brand med fokus på nyskabelse

  • Hundrede års erfaring i produktion

Du finder Fiat i vores filial i Odense

Oplev Fiat privatleasing

Med privatleasing af en Fiat, har du mulighed for, at køre i en nyere bil med uden at binde et større beløb i bilen. En af fordelene ved privatleasing, er muligheden for at køre i en ny bil med lav månedlig ydelse og hvor man ikke skal bekymre sig om bilens værditab.

Er dette noget du vægter højt, så er privatleasing helt sikkert noget for dig. Fiat tilbyder privatleasing af flere modeller - lige fra den lidt mindre ikoniske Fiat 500 til den mere rummelige Fiat 500X. Se vores samlede overblik over alle Fiats privatleasingmodeller og find lige netop den model der matcher dig.

Fiat har eksisteret siden 1899 og har i tidens løb stået bag en hel del unikke og ikoniske modeller

Dette ses blandt andet på modeller som Fiat 500 og Tipo. Med den store erfaring Fiat har fået, har de opnået en stor viden om det at lave biler i alle klasser og størrelser.

Design, nyskabelse & brændstoføkonomi

Fiat har stort fokus på design og nyskabelse. Dog har de også valgt at bruge deres mange år i branchen til at udvikle på både brændstoføkonomi og sikkerhed.

Fiat tilbyder derfor, ud over det unikke italienske design, også høj sikkerhed og en stor køreglæde til både dig og dine passagerer.

Ønsker du at lease din Fiat?

Se en oversigt over alle Fiat leasingbiler

Se Fiat leasingtilbud

Fiat hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Fiat afdeling

Overvejer du at sælge din brugte Fiat?

Kære bilaficionado, træd ind i Autohuset Vestergaard's sofistikerede univers, hvor din elskede Fiat vil finde sin sande plads. Vi forstår dybden af din bil's sjæl. Med vores silkeglatte online [object Object], er du kun et klik fra at skabe rum til nye eventyr. Vi væver ekspertise med passion og skaber et makeløst tapestri for biltransaktioner. Din Fiat, en bil med karakter, fortjener en overgang med finesse. Lad os, som kustoder af auto-verdenen, guide dig. Din rejse er vores ære. Gør plads til fremtidens køretøj, mens din Fiat's legende fortsætter gennem os.

Artikler om Fiat biler

Fiat 500 er DK's mest solgte elektriske bybil

Ny Fiat Tipo: nu også som crossover

Fiat 500e brugertest

Ny Fiat Panda er Danmarks billigste hybrid