Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye JAC biler

JAC Motors er en kinesisk bilproducent, der blev grundlagt i 1964. Virksomheden producerer en bred vifte af køretøjer, herunder personbiler, lastbiler og busser. JAC Motors er fokuseret på at levere kvalitetsbiler til overkommelige priser og er en af de førende bilproducenter i Kina.

Book en JAC ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Book en JAC ekspert

JAC Motors er en kinesisk bilproducent, der blev grundlagt i 1964. Virksomheden producerer en bred vifte af køretøjer, herunder personbiler, lastbiler og busser, og er kendt for sin kvalitet og pålidelighed.

JAC Motors er også engageret i forskning og udvikling af miljøvenlige køretøjer og har lanceret en række el- og hybridbiler på markedet. Virksomheden har et globalt netværk af salgs- og servicecentre og er til stede i mere end 130 lande.

JAC Motors er fokuseret på at levere kvalitetsbiler til overkommelige priser og er en af de førende bilproducenter i Kina. I 2017 indkig JAC og Volkswagen Group en fælles venuturaftale med fokus på udvikling af elbiler. Med aftalen overtager JAC den tekniske ekspertise og kvalitetssikring fra Volkswagen. JAC bilerne deler de samme produktionslinjer som Volkswagen.

Fremtidige modeller

På hjemmemarkedet har JAC en række af elektriske modeller, som dækker de fleste segmenter. De første planlagte modeller udover e-JS4 for JAC i Danmark, er den lille bil e-JS1 og familiebilen e-J7 Pro.

1