Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Jeep Compass 4xe

349.990 kr.

Prisliste
*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 370 kr. Forbrug: 52.6 km/l. CO2: 45 g/km. Elektrisk rækkevidde: 47 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 4 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Top fordele

  • Nem opladning

  • 90 min ladetid med Wallbox og hurtigopladning

  • Op til 43 km rækkevidde i fuldelektrisk tilstand

  • Ned til 7,3 sek acceleration fra 0-100 km/t og op til 240 hk samlet for benzin- og elmotor

Oplev fremtiden med Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid

Du får en elektrificeret SUV uden at gå på kompromis med dens køreegenskaber. Med kombinationen af en benzinmotor og elmotor får man et fremragende firehjulstræk. Hybridteknologien reducerer udledninger og forbedrer køreglæden. 

Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid giver dig op til 240 hk, kun 7,3 sekunder fra 0-100 km/t, en rækkevidde på op til 43 km med fuldelektrisk kørsel og kun 90 minutters opladningstid med Wallbox og hutigopladning. Så tag på eventyr med den nye Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid, og vær med til at flytte grænserne. 

Det fuldelektriske mode er specielt godt til bykørsel. Det giver dig en helt ny køreoplevelse i komplet stilhed i hele 43 km. og med ingen CO2 udledning.

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Limited

6 højttalere

Elektrisk foldbare sidespejle m. varme

FULL LED forlygter

Adaptiv fartpilot m. start/stop

Bakkamera

10,1" Touch Screen

Sædevarme

Aut. fjern-/nærlys

S (udover Limited)

Elektrisk bagklap m. håndfri åbning

Navigation

Parkeringssensor, bag

Ny Jeep Compass med nyt design, nyt interiør, ny teknologi og nye sikkerhedssystemer

Jeep Compass Plug-in Hybrid 4XE 190hk NIGHT EAGLE

Du får bl.a.: 

4x4 og premium interiør

360 grader kamera

Fuld LED-lys

og meget mere... 

*Km/l: 50 | Co2: 44-45 g/km. (Jf. WLTP). Bilen er vist med ekstraudstyr.

Batteri og opladning

Batteriet på 11 kWh kan både genoplades derhjemme og på farten ved ladestationerne rundt om i landet. Lader du batteriet derhjemme, kan det lades helt op på omkring 90 minutter. Derudover oplades batteriet også løbende med det regenerative bremsesystem og teknologier - endda helt uden, at du bemærker det. 

Selvom du ikke sidder i din bil, kan du altid få et indblik i, hvor meget strøm der er tilbage på den. Hvis du har en smartphone, kan du der få direkte adgang til informationen og overvåge batteriets status. På den måde kan du også altid planlægge, hvornår din opladning skal foregå. 

Vi har leveret en Jeep Compass 4xe til Jesper Binzer fra DAD

Masser af teknologi i Compass

Med hele 8,4" touchskærm kan du altid få oplysninger om din Jeep Compass. Du har altid direkte adgang til My Uconnect, så du nemt og hurtigt kan tilslutte din smartphone til din SUV. 

Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid er udstyret med Hybrid selector. Med den nye Hybrid selctor får du muligheden for at tilpasse din køreoplevelse, det gør dig samtidig i stand til at vælge mellem tre forskellige køretilstande, nemlig Hybrid, elektrisk og E-save mode. På den måde kan du komme på eventyr sjovt og sikkert i Compass. 

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.