Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Opel værksted

Hos os kan du få service og reparation af din Opel

Opel service værksted

Den samme gode service du er vant til

Er du en trofast kunde eller er du på udkig efter et nyt service værksted til din Opel? Vi tager os godt af dig og din bil, uanset hvad. Autohuset Vestergaard har netop overtaget Unicars i Hillerød og Birkerød og vi fortsætter med autoriseret salg og service af Opel.

Ekspertise og god service Du vil møde den samme gode service, du er vant til fra vores specialuddannede Opel mekanikere. Vores mekanikere har beskæftiget sig med Opel i mange år og er uddannet inden for netop dette mærke. Vores værksted klarer alle reparationer og skader på din bil. Hvad enten du skal have et service af din bil eller du har en skade eller andet, så kan du med fordel booke online tid på vores værksted. 

Tillid betyder alt Vi ved at tillid er vigtigt når du vælger et værksted til din Opel, derfor gør vi alt for at du kan have tillid til os. Vi tager dig eksempelvis med på værkstedet, så du kan se med når vi gennemgår din bil. Vi kalder det VestergaardSEE. Med VestergaardSEE får du syn for sagen. Mekanikeren filmer når han/hun gennemgår din bil, hvor vi forklarer hvad vi mener der skal laves på din bil. Du modtager videoen, når gennemgangen af din bil er fuldført og kan altså se med og træffe en velinformeret beslutning omkring din bil. 

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Opel garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Opel er omfattet af garanti?

Se Opel garanti her

Med VestergaardSEE får du syn for sagen

Med VestergaardSEE gennemgår mekanikeren din bil på video og sender til dig - se med i videoen her.

Din Opel fortjener et tandremsskifte hos Opel

Tandremmen er en af de vigtigste dele på din bil. Går remmen i stykker, kan den forårsage alvorlige skader på motoren. Derfor anbefaler vi, at den udskiftes hvert 6. år eller ved fabrikkens anbefalede kilometerinterval – alt efter, hvad der kommer først. På værkstedet bruger vores specialuddannede teknikere naturligvis originale reservedele af høj kvalitet.

Vær på den sikre side og book tid allerede nu

Opel serviceinterval

Hvornår skal din Opel til service næste gang?

Se serviceinterval her