Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Polestar værksted

Hos os kan du få serviceret samt reparation af din Polestar.

Polestar service værksted

Den samme gode service du er vant til

Autohuset-Vestergaard er officiel servicecenter for det elektriske bilmærke Polestar. Vi er derfor altid 100% opdateret med det nyeste information, mulighed for opdatering af bilens software og alt det specialværktøj der måtte være nødvendigt.

Har du netop købt en ny Polestar kan du være helt rolig. Der er nemlig gratis serviceeftersyn de første 3 år / 50.000 km. ved køb af en Polestar 2. Du behøves heller ikke at huske hvornår du skal ind næste gang, da din Polestar nok skal give besked. 

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Polestar garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Polestar er omfattet af garanti?

Se Polestar garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Polestar serviceinterval

Hvornår skal din Polestar til service næste gang?

Se serviceinterval her