Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Renault værksted

Tid til service på din Renault? Så kan du nemt og hurtigt bestille service online

Renault service værksted

Få den bedste Renault service 

Uanset om din Renault er ny eller en ældre model, betyder den sikkert meget for dig og din hverdag. Derfor står vi klar med 6 autoriserede Renault værksteder, hvor vi altid er opdateret med de nyeste krav fra Renault. For at sikre dig den bedst mulige service, er det kun Renault uddannede mekanikere, der laver service og reparerer din Renault. De modtager løbende uddannelse og er derfor altid på forkant med softwareopdateringer og specifikt Renault udstyr. Garantien på din Renault forudsætter, at du anvender et autoriseret Renault autoværksted. Det er du selvfølgelig sikret, når du kører din bil til service på et af vores værksteder. Og så passer vi selvfølgelig lige så godt på din Renault, som du selv gør.

Hos os vil vi til hver en tid råde dig til, at vælge et autoriseret værksted og det er der mange helt specifikke grunde til. Det kan nemlig ende med at koste dig mange penge at lade være. Det kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside. Har du yderlige spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig, ellers kan du nemt booke din tid til service online.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Giv din bil det bedste - Renault originalservice

Når du besøger et af vores autoriserede Renault værksteder, tilbyder vi dig altid et Renault Originalservice. Mest service for pengene - Service 4+ fra kun 1.595 kr.* Hos vores Renault værksteder tilbyder vi et service eftersyn til dig, der har en bil på +4 år. Selve servicet er mere enkel og perfekt tilpasset en lidt ældre bil. Den mest markante forskel for dig som bilejer er, at servicet er betydelig billigere. *Maks. pris til personbil. Kampagnen gælder på autoriserede Renault værksteder. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Renault garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Renault er omfattet af garanti?

Se Renault garanti her

Gratis gennemgang til dig, der køber brugt Renault

Det skal være trygt at købe brugt

Det, at købe en brugt bil, kan for mange være forbundet med usikkerhed - men det behøver det ikke! Når du køber en brugt Renault, giver vi en gratis gennemgang af dit nye køretøj, så du ikke behøver bekymre dig om, hvordan tidligere ejer har behandlet bilen. Du kan derfor trygt købe en Renault uden at bekymre dig om en stor ekstraomkostning, når du skal have bilen gennemgået.

renault trafic 870x485

Renault Service 4 Plus Pro til erhverv

Forkæl din Renault varebil med et Service 4+ Pro eftersyn

Renault tilbyder et service pro eftersyn til alle varevogne over 4 år til kun 1.995,-*

Med serviceeftersynet får bilen udelukkende originale reservedele og kun af en certificeret Renault tekniker. Eftersynet giver derfor et stempel i servicebogen, da det er efter officielle Renault forskrifter.

*Maks. pris til varebil. Kampagnen gælder på autoriserede Renault værksteder. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Renault serviceinterval

Hvornår skal din Renault til service næste gang?

Se serviceinterval her