Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Værksted Autohuset Vestergaard biler på række

Serviceaftale til din nye bil

Vælg en serviceaftale til din nye bil fra KUN 127,- om måneden. Slut med uforudsete udgifter når bilen skal på værksted.

Serviceaftale til din nye bil

Hos Autohuset Vestergaard bestræber vi os altid på at yde den bedste service overfor dig som kunde. Med en serviceaftale opnår du den største bekvemmelighed, når din bil skal på værksted eller til service. Du sikrer ligeledes at din bil bliver serviceret efter producentens forskrifter, af uddannede mærkespecialister, med adgang til det nyeste hjælpemidler designet netop til vedligeholdelse af din bil.

Vælger du en Tryghedsaftale er din bil dækket for lang de fleste uforudset omkostninger*

Tryghedsaftalen

✔ Autoriseret serviceeftersyn inkl. arbejdsløn og reservedele ✔ Autoriseret stempel i servicebog ✔ Opdatering af bilens software – undtagen navigation, motoroptimeringer samt opdateringer som ikke er en del af producentens øvrige vedligeholdelses program. ✔ Reparationer grundet slitage (fx bremser, udstødning, hjulophæng) ✔ Udskiftning af pærer og viskerblade ✔ Påfyldning af sprinklervæske og motorolie mellem serviceeftersyn ✔ Budgetsikkerhed og ingen bekymringer ✔ Forlængelse af garanti** ✔ Mobility service*** ✔ Opnå højere gensalgsværdi, da bilen er holdt med autoriseret service ✔ Mekaniker med mærkespeciale, der tilgår din bil passioneret og ansvarsbevidst ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE

*Gælder bl.a. ikke selvforskyldte skader, kosmetik og udskiftning af dæk. **Dækker ikke vedligeholdelse af kosmetisk karakter.***Gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder.

I 2017 købte vi for første gang bil hos Autohuset Vestergaard. Det var i øvrigt også første gang vi købte en fransk bil. Vi blev tilbudt en serviceaftale, og var i første omfang skeptiske overfor, om det ikke bare var en smart måde at lokke penge op af lommen på os. Men vi regnede lidt på det. Vi kører forholdsvis mange kilometer om året - 40-45.000 - og vi kunne derfor forudse et antal serviceeftersyn, som vi kendte prisen på. Forskellen i pris på serviceaftalen og serviceeftersynene var minimal, og med en serviceaftale er man sikret imod uforudsete overraskelser og udgifter. Vi endte med at tage imod tilbuddet om en serviceaftale, og har ikke fortrudt det. Vi har kun gode oplevelser med værkstedet, og de ting, der har været undervejs, er blevet klaret uden bøvl.

Da vi tidligere i år byttede den franske bil til en ny af samme mærke, var vi ikke i tvivl om, at vi igen skulle indgå en serviceaftale med Autohuset Vestergaard.

Jette & Søren

Vælger du en Basisaftale er din bil fuldt dækket ved serviceeftersyn. Aftalen kan tegnes på alle mærker som vi forhandler, og kan tegnes i op til 5 år.

Basisaftalen

✔ Autoriseret serviceeftersyn inkl. arbejdsløn og reservedele ✔ Autoriseret stempel i servicebog ✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx bremser, udstødning, hjulophæng) ✔ Opnå højere gensalgsværdi, da bilen er holdt med autoriseret service ✔ Mekaniker med mærkespeciale, der tilgår din bil passioneret og ansvarsbevidst ✔ Mobility service*** ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE

***Gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder.

1