Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Serviceaftaler FAQ

På siden her finder du spørgsmål og svar om vores serviceaftaler

FAQ OM SERVICEPAKKER

Du modtager et Giro kort pr. Post, og har derefter mulighed for at tilmelde din aftale PBS.

Da en kontrakt betales forud, vil der i den første periode ofte fremsendes to opkrævninger. En for de resterende dage i den pågældende måned og en for den kommende måned.

Ekspeditionstid kan forekomme ved oprettelse, der kan derfor gå lidt tid før du modtager din første opkrævning.

Send en mail med ønsket om opsigelse, aktuel km stand og gerne grundlag til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk

Send gerne en mail til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk og du vil hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

Ja det er muligt at få hjulskift og hjulopbevaring med, som en del af aftalen. Send gerne en mail til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk og du hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

Om du kan forlænge, afhænger af din nuværende aftale, send derfor en mail med informationer om dit køretøj, og hvad du ønsker at aftalen skal ændres til på serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk og du vil hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

Såfremt aftalen ikke er udløbet, kan denne sagtens overdrages til ny ejer, send en mail til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk eller kontakt Lasse Bo Nielsen på tlf. 40189383 og hør hvordan.

Du har mulighed for at tilvælge lånebil på din serviceaftale, lånebilen dækker kun ved serviceeftersyn.

Olie, sprinklervæske, kølervæske og væske til aircondition er inkluderet i din tryghedsaftale, du er selvfølgelig velkommen imellem dine serviceeftersyn hvis behovet skulle opstå.

Hvis du har en tryghedsaftale, kan du altid komme i værkstedets åbningstid og få dine pære skiftet. Helt uden at bestille tid.

Hvis du har en tryghedsaftale, kan du altid komme i værkstedets åbningstid og få dine viskerblade skiftet. Helt uden at bestille tid. Dog max. Et sæt pr. år.

På en Tryghedsaftale kan der tegnes op til 200.000 km og 60 mdr. Det er ikke muligt at forlænge aftalen herudover (KIA op til 84 mdr. dog max 150.000 km, eller 200.000 km / 36 mdr.).