Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Vælg autoriseret værksted

Vælg autoriseret for din egen skyld

Siden 2003 har vi haft frit værkstedsvalg i Danmark; det er altså dig og alene dig, der vælger, hvilket værksted du vil have repareret din bil hos. Der er til gengæld en række gode grunde til at vælge et autoriseret værksted frem for den lokale mekaniker.

Det er aldrig sjovt at sende bilen på skadesværksted, men pas på med at lade prisen diktere dit valg. For selvom den lokale mekaniker er billig, så kan det ikke alene ende med at blive dyrere i sidste ende. Det kan også gøre bilen mindre sikker, hvis ikke arbejdet er udført efter de nyeste sikkerhedsforskrifter. Derfor er det vigtigt, at du insisterer på at vælge et autoriseret værksted, selvom forsikringen måske forsøger at henvise dig til et uautoriseret værksted.

Hos Autohuset Vestergaard er vi ikke bange for at sige det, som det er: vi er ikke det billigste skadesværksted på markedet, fordi vi sætter din sikkerhed først og garanterer, at når din bil er blevet udbedret hos os, så er den lige så sikker, som før den blev skadet.

Hvorfor autoriseret skadecenter?

  • Udbedrer skaden efter producentens vejledning

  • Originale reservedele 

  • Stor erfaring og uddannelse indenfor dit bilmærke 

  • 3 års garanti på alt udført arbejde

  • Underlagt kontrol af FDM 

Du har frit værkstedsvalg

I 2003 blev det vedtaget i EU, at bilproducenterne ikke kan kræve, at service skal udføres på et autoriseret værksted for at opretholde garantien på bilen. I praksis betyder det eksempelvis, at din Volvo ikke længere absolut skal serviceres på et Volvo-værksted, eller din Audi ikke længere skal forbi et Audi-værksted.

Med frit valg på alle hylder kan du måske finde et billigere tilbud, men når det gælder skadesværksteder, så handler det i høj grad om tillid. Hos Autohuset Vestergaard er vi autoriserede til at reparere 12 bilmærker, og vi følger altid producentens nyeste retningslinjer for udbedring og service.

Vi er specialiserede i netop de mærker og bekendt med langt de fleste skader og problematikker, der kan forekomme ved din bil. Men det er også vores mission, at du kommer gennem hele forløbet med så god en oplevelse som muligt, når du har fået en skade.

Hjælp min bil har fået en skade

Vi dækker det meste af Danmark, så kontakt os og vi hjælper dig igennem hele forløbet.

Kvaliteten af reservedele

Autohuset Vestergaard bruger altid originale reservedele, når det er muligt, og ved ældre biler bruger vi kun dele, som vi kender og stoler på. For os handler det om, at kvaliteten af de anvendte reservedele er i orden, så du kan være sikker på, at der ikke bliver brugt billige kopier.

Et uautoriseret værksted kan typisk tilbyde dig en billigere pris, fordi de ikke er forpligtet til at bruge originale reservedele. Det kan dog give problemer, hvis du efter reparationen får brug for din garanti. Ansvaret for at dokumentere, at bilen er blevet serviceret og repareret korrekt, ligger hos dig, når du vælger at benytte et uautoriseret værksted. Kan du ikke fremvise de korrekte dokumenter, risikerer du, at garantien bortfalder.

Reglerne er nemlig sådan, at forhandleren ikke er forpligtet til at dække fejl, hvis han kan bevise, at fejlen er opstået på baggrund af manglende service eller en forkert udført reparation.

Overholder altid nyeste skadevejledninger

Hver gang Autohuset Vestergaard skal reparere en bil, indhenter vi den korrekte skadevejledning fra producenten og udbedrer skaden efter denne. Det er særligt vigtigt, når det handler om skader på karrosseriet, hvor der eksempelvis er nogle skæringspunkter, man skal overholde, så bilen bliver ved med at være sikker, som da den blev bygget.

For det er nemmere og billigere at skære de forkerte steder, og det kan være meget svært at se, om skaden er udbedret korrekt, når bilen først er malet og samlet igen. Men du risikerer rent faktisk at komme alvorligt til skade, hvis bilen ikke er repareret rigtigt. Derfor er det altafgørende at vælge det helt rigtige skadesværksted.

Behov for vejhjælp?

Hvis du har brug for din vejhjælp i Danmark eller udlandet, finder du bl.a. oversigt over telefonnumre her:

Læs mere og find telefonnummer

Vælg Autohuset Vestergaard for din sikkerheds skyld

Når du vælger Autohuset Vestergaard, er det en forsikring af, at du har valgt et skadesværksted, som du kan stole på. Vi arbejder altid efter bilmærkernes nyeste forskrifter og bruger udelukkende originale reservedele. Der er tre års garanti på alt det arbejde, vi laver, og vi er underlagt kontrol fra FDM.

Vælg sikkerhed for din egen og for andres skyld – det er pengene værd.