Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Med VestergaardSEE får du syn for sagen

Oplev gennemsigtighed og tryghed - du kommer med hele vejen rundt

Kom med mekanikeren på værkstedet

Med VestergaardSEE gennemgår mekanikeren din bil på video og sender til dig

Har du oplevet at du ikke forstår hvad mekanikeren siger når du har din bil på værksted? Eller at du sidder tilbage med en følelse af at være blevet snydt?

Med VestergaardSEE tager vi dig med en tur på værkstedet, så du kan se hvad der skal laves på din bil – før vi laver det. Mekanikeren gennemgår din bil, og filmer de ting som han mener skal repareres, således du har mulighed for at se og forstå hvad han snakker om. I videoen får du mekanikerens forklaring på et meget let forståeligt sprog.

Mekanikeren kommer med sine anbefalinger til dig og din bil – ud fra hans faglige viden og erfaring. Han kan filme alt fra kritiske ting han mener skal repareres her og nu, til anbefalinger om reparationer der vil være gode at få lavet på sigt, evt. informere om tilbud der kunne være relevant for dig i forbindelse med gennemgangen af bilen samt fortælle hvad der ser fint ud på bilen. Kort sagt er det en gennemgang af din bil, og hvordan den ser ud gennem mekanikerens professionelle øjne. 

Når mekanikeren har gennemgået din bil og filmet de ting han mener der skal laves, sender vi videoen til dig, så du får mulighed for at se med. Herefter tager vi sammen en dialog og beslutning om hvad der skal laves på bilen.

VestergaardSEE giver dig gennemsigtighed og tryghed ved dit værkstedsbesøg, du er med hele vejen og det er DIG der beslutter hvad der skal laves.