Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autohuset Vestergaard stopper salget af 5 bilmærker

Fra d. 1/1/2024 siger vi farvel til salg af Opel, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo og Jeep. Værkstedet fortsætter som tidligere og kan udføre autoriseret service.

Vi forhandler ikke længere Peugeot, Opel, Fiat, Alfa Romeo og Jeep.

Autohuset Vestergaard er fra den 1. januar 2024 ikke længere forhandler af mærkerne Opel, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo og Jeep. Derfor er det ikke muligt for dig at finde information om den pågældende bil på vores hjemmeside.

Vi kan derimod hjælpe med et stort udvalg af brugte biler samt vi kan fortsat autoriseret servicerer din bil.

Opgrader din serviceaftale med vores 3 tillægsprodukter og få 25% i rabat* i hele serviceaftalens løbetid

Uanset om du allerede har en serviceaftale hos os eller ej, har du mulighed for, at få de 3 tillægsprodukter til 25% - også selvom du måske har én af dem i forvejen.

De 3 tillægsprodukter indeholder:

  • Opbevaring og skift af sommer/vinterhjul

  • Lejebil ved service inkl. 50 km.

  • Årlig Bronze klargøring

Normalpris: 199 kr./md. Pris nu 149 kr./md.

*Kampagnen er forudsat at du allerede har en serviceaftale eller tegner en serviceaftale hos os og har alle 3 tillægsprodukter. Kampagnen gælder for hele serviceaftalens løbetid. Har du allerede en serviceaftale med tillægsprodukter, er det også muligt, at benytte tilbuddet hertil. Kampagnen gælder kun for serviceaftaler for bilmærkerne Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Peugeot og Opel. Kampagnen kan benyttes til og med d. 29. februar 2024. 

Jeres tillid og tilfredshed er vores højeste prioritet

Værksteder fortsat i fuld drift

Vi vil gerne informere jer om en vigtig ændring hos Autohuset Vestergaard. Fra den 1. januar 2024, vil vi ikke længere være forhandlere af bilmærkerne Opel, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo og Jeep.

Vi forstår, at denne ændring kan vække spørgsmål, og vi ønsker at forsikre jer om, at vores engagement i at levere førsteklasses service og support forbliver uændret. Selvom vi ikke længere sælger disse bilmærker, er vi glade for at kunne fortælle, at vores værksteder fortsat vil være i fuld drift. Vores team af erfarne teknikere er fortsat klar til at yde autoriseret service og vedligeholdelse af højeste kvalitet på alle bilmærker.

Hos Autohuset Vestergaard er jeres tillid og tilfredshed altid vores højeste prioritet. Vi ser frem til at fortsætte med at betjene jer og jeres biler med den samme professionalisme og omsorg, som I altid har kendt og forventet fra os.

Huset fyldes med gode brugte biler

Birkerød bliver nyt brugtbils center

Denne nye retning giver os mulighed for at fokusere endnu mere på at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetskontrollerede brugte biler. Vores mål er at blive jeres foretrukne destination for køb af brugte biler, hvor vi tilbyder det bedste fra forskellige mærker, alle nøje udvalgt og gennemgået af vores erfarne teknikere.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores fornyede butik og hjælpe jer med at finde den perfekte brugte bil, der passer til jeres behov og budget. Altså samme gode oplevelse som i også vil møde i vores brugtbils center i Odense og Aarhus.

Loyalitetsaftale til dig med en bil der er +4 år

Har du en bil med lidt år på bagen, så får du ved køb af en Vestergaard Budgetaftale de første 6 måneder gratis.

En Vestergaard Budgetaftale indeholder:

✔ Årligt eftersyn med kontrol og gennemgang af 32 punkter

✔ Skift af motorolie og oliefilter

✔ 10% rabat på øvrige værkstedsfakturaer*

✔ Lav månedlig ydelse (uanset bilmærke fra 5 år)

✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE

✔ Din bil bliver vedligeholdt, trygt og billigt.

✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring. **

✔ Mobility service***

*Kan ikke kombineres med andre tilbud. ** Klargøringen indeholder: Vask, støvsugning, aftørring af instrumentering, pudsning af runder, fælg rens. Lejebil ved serviceeftersyn inkl. 50 km. Pr. dag. Vi tager forbehold for fejl og rettelser. ***Gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder.

Book et servicebesøg og få gratis viskerblade, en løbetrøje samt 15% rabat på tillægsarbejde

Laver du en booking til service af din bil inden d. 31/1/2024 får du gratis viskerblade til bilen samt 15% rabat på eventuelle tillægsreparationer. Har du et mål om et sundere liv i det nye år? Ved booking inden 31. januar får du også en løbetrøje med pænt Autohuset Vestergaard tryk. Trøjerne fås i størrelserne S-XXXL. Angiv din ønskede størrelse i kommentarfeltet når du booker. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at du får den ønskede størrelse, da vi har et begrænset antal. Selve servicet må gerne ligge efter d. 31. januar, det er blot bookingen der skal være foretaget inden da.

*Der udleveres én løbetrøje pr. bil. Vi tager forbehold for udsolgte størrelser og udleverer trøjer så længe lager haves. Kampagnen gælder service booket inden d. 31.1.2024 og servicet må gerne ligge efter denne dato.