Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Vinterhjulsaftale

Kør sikkert med en vinterhjulsaftale. Få opbevaring og hjulskifte til en attraktiv aftale.

Kør sikkert med en vinterhjulsaftale

Vi vil gerne slå et slag for sikkerheden og tilbyder derfor muligheden for, at tilkøbe en vinterhjulsaftale når du køber din bil hos os. Vinterhjul kan være en afgørende faktor, hvis der er frost og sne på vejene. Med denne aftale vil vi gerne gøre det muligt for dig som kunde, at du hverken skal gå på kompromis med dine dæk eller din sikkerhed. 

Vi ved at køb af vinterhjul kan være en stor udskrivning og derfor har vi tænkt lidt anderledes og skabt en løsning hvor, du får vinterhjulene for en mindre udbetaling og betaler et fast beløb hver måned. Udover at vi finansierer hjulene uden gebyrer og renter, så har vi valgt at tilføje hjulopbevaring og skift fra sommer/vinter – så bliver det ikke nemmere. 

Med vores aftale kan du få opbevaret dine hjul og få dem skiftet 2 gange om året – alt sammen kan klares på et af vores 11 værksteder.

Det får du med en vinterhjulsaftale

Med en vinterhjulsaftale opbevarer vi det sæt dæk du ikke har i brug og skifter selvfølgelig mellem sommer- og vinterhjul. Derudover er hjulene dine efter 36 mdr. - altså når de er betalt. Har hjulene dæktrykssensor, er det inkl. i prisen at disse bliver kodet. 

Fordelene ved en vinterhjulsaftale er altså; 

 • Månedlig betaling og du ejer hjulene efter 36 mdr. 

 • Ombytning af sommer- og vinterhjul

 • Vi opbevarer det sæt hjul du ikke bruger på vores dækhotel 

 • Kodning af eventuel dæktryksensor 

 • Lapning af dæk ved punktering  

Månedlig ydelse fra 270,-  / Udbetaling fra 1.000,-

Totalomkostninger ved dette eksempel er 10.720,-. Perioden for aftalen er 36 mdr.  

Behov for nye dæk?

Hvis du har behov for nye dæk, tilbyder vi prismatch* på dine Goodyear dæk. På den måde får du altid dine dæk til den bedste pris. 

Se priseksempler på forskellige bilklasser nedenfor. Kan du ikke finde din bilklasse, eller er du i tvivl om, hvilken klasse din bil hører til, så tøv ikke med at kontakte os.

*Betingelser for prismatch - Der skal være tale om en identisk vare, der forhandles fra en fysisk butik i Danmark. - Konkurrenters tilbud skal være gældende og kunne dokumenteres i købsøjeblikket.

Nedenfor finder du priseksempler på Vinterhjulsaftaler

PRISEKSEMPEL

Renault Clio (2019)

15” stål med Goodyear Ultra Grip 9+:

Månedlig ydelse: 294,-

Udbetaling: 1.500,-

KIA ceed 800x450

PRISEKSEMPEL

KIA Ceed PHEV

16” stål Ultra Grip 9+ inkl. TPMS sensorer

Månedlig ydelse: 383,-

Udbetaling: 2.000,-

Ford kuga PHEV 800x450

PRISEKSEMPEL

Ford Kuga PHEV

17” alu Ultragrip Performance + SUV inkl. TPMS sensorer

Månedlig ydelse: 509,-

Udbetaling: 5.000,-

volvo v60 800x450

PRISEKSEMPEL

Volvo V60

18” alu Goodyear Ultragrip Performance +

Mdl. Ydelse: 589,-

Udbetaling: 5.000,-

Vinterhjul på abonnement

På en formiddag, hvor temperaturen siger 10 grader, viser vores temperaturmåler, at vejen kun er 0,7 grader.

I videoen tester vi bremselængden med en hastighed på 60 km/t på våd vej og en temperatur på 5 grader. Tegn din vinterhjulsaftale i dag, og betal et fast mdl. beløb.

(Lasse i videoen har selv fået skiftet rundt nu).

Vi opbevarer dine hjul korrekt og minder dig samtidig om, hvornår det kunne være en god ide at skifte fra sommer-/vinterhjul eller vinter-/sommerhjul.

Er du så uheldig at punktere, så reparerer vi dit dæk uden beregning, på et af vores værksteder.*

*Gælder kun såfremt det er muligt, at lappe dækket. Er skaden større, og dækket skal skiftes ud, så får du prisgaranti på et nyt dæk – Se ørige vilkår.

Hvis dine vinterhjul kræver TPMS sensor, så er kodning en del af aftalen. Skulle uheldet være ude, og du punkterer, så lapper vi dækket uden omkostninger.*

*Hvis dækket kan lappes. Er skaden større, og dækket skal skiftes ud, så får du prisgaranti på et nyt dæk.

Du får delt din betaling op og det koster dig ikke ekstra. Når perioden på 36 mdr. ophører, så kan du selv vælge om du vil beholde hjulene, eller aflevere dem retur til os, hvor du vil få loyalitetsrabat på en ny aftale. På den måde sikrer du dig, altid at have gode friske dæk på.

Hvis du sælger din bil indenfor 36 mdr. så kan aftalen overdrages til ny ejer eller opsiges efter bindingsperioden på 12 mdr.

Øvrige vilkår

 1. Aftalen træder i kraft på det anførte starttidspunkt, når Aftalen er underskrevet af begge parter. Forhandleren forpligter sig til at levere et sæt vinterhjul inkl. årlige ombytning/opbevaring af sommer-/vinterhjul samt lapning af sommer- og vinterdæk.

 2. Der kan udføres skift imellem sommer- og vinterhjul samt opbevaring på Forhandlerens egne værksteder.

 3. Ved punktering afholder Forhandleren omkostning til lapning af sommer- og vinterdæk, når dette sker på Forhandlerens værksteder. Der ydes ikke refusion af omkostningerne, når arbejdet udføres på andre værksteder end Forhandlerens. Eventuelle omkostninger til udskiftning af dæk og ventil sker for Kundens regning. Ved anvendelse af midlertidigt lappekit forringes muligheden for anvendelse af eksisterende dæk. Evt. bugsering til Forhandlerens værksteder er ikke indeholdt i Aftalen og der henvises til mobilitetsservice.

 4. Aftalen dækker ikke skader/følgeskader, der skyldes misbrug eller forsømmelighed fra Kundens side eller skader som følge af unormal kørsel/brug af køretøjet herunder dæk der slides unormalt hurtigt. Udskiftning af nedslidte dæk betales af Kunden.

 5. Fejl og mangler som følge af uheld, påkørsel eller andre udefrakommende eller selvforskyldte skader er ikke omfattet af Aftalen. Dette gælder også skader på fælge og dæk herunder styretøjsudmålinger.

 6. Konstaterede fejl og mangler skal øjeblikkeligt meddeles Forhandleren. Såfremt dette ikke sker, hæfter Forhandleren ikke.

 7. Ophæver Kunden Aftalen før tid, skal aftalen betales frem til min. 12 måneder fra aftalens indgåelse. I forbindelse med ophævelse af Aftalen før tid, tilhører vinterhjulene altid Forhandleren. Såfremt vinterhjulene ikke afleveres retur til Forhandleren, vil Kunden blive opkrævet aftalens resterende ydelser. Se endvidere punkt 12.

 8. Betaling foretages månedligt forud. Hvis en aftale eksempelvis påbegyndes den 10. i en måned betales der for den fulde måned. Ved Aftalens udløb bliver Kunden ikke opkrævet de sidste 10 dage af Aftalen, således at den samlede betaling svarer til Aftalens varighed.

 9. Såfremt Kunden ikke betaler forfaldne beløb inden 10 dage efter meddelt påkrav, kan Aftalen ophæves uden varsel og med øjeblikkelig virkning.

 10. Alle tvivlsspørgsmål vedrørende Aftalen skal først søges afgjort i mindelighed gennem inddragelse af partnerne. Kan enighed mellem parterne ikke opnås, afgøres sagen ved Retten.

 11. Det er obligatorisk for Kunden at tilmelde Aftalen til PBS, så snart første faktura modtages (PBS nummer fremgår på faktura). Såfremt tilmelding ikke sker, har Forhandler ret til uden varsel at opsige Aftalen, eller opkræve faktureringsgebyr fremover.

 12. Forhandlerens forpligtelser i henhold til Aftalen bortfalder i tilfælde af force majeure udenfor Forhandlerens kontrol, herunder men ikke begrænset til krig, pandemi, mobilisering, brand eller arbejdskonflikt af enhver art.

 13. Ved aftalens udløb kan Kunden beholde vinterhjulene, eller returnere disse til Forhandleren. Hvis vinterhjulene returneres til Forhandleren, og der samtidig indgåes en ny Aftale, ydes der en loyalitetsrabat kr. 500

 14. Ved bilens total skade, tyveri eller vinterhjulenes bortkomst, påhviler ansvaret for erstatning af vinterhjul Kunden. Kunden kan søge erstatning hos eget forsikringsselskab.