Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Volvo værksted

Bestil tid online og kom forrest i køen, når din Volvo skal til service

Volvo service værksted

Vi tilbyder autoriseret service af din Volvo i hele landet

Vi sætter en ære i at være specialister til det, vi laver. Og selv om din Volvo er pålidelig som KUN få biler, er regelmæssig service nødvendigt. Som autoriseret Volvo autoværksted ved vi alt om, hvordan du bedst muligt passer på din Volvo – fra opdatering til den nyeste software til vedligeholdelse af motoren. 

Som du kan læse på vores værkstedsforside er det altid en fordel for dig at vælge et autoriseret værksted, sådan så din bil får den bedste behandling fra start til slut. På den måde forbliver den sikker og behagelig at køre i.

Indtil din Volvo er 2 år, er den dækket af garantien. Du skal dog være opmærksom på, at alle service skal overholdes. Derfor kan du med fordel benytte os og få glæde af:

 • Volvo uddannede mekanikere

 • Kun originale reservedele

 • Forlængelse af Volvo assistance med 12 måneder ved hver bilservice

 • Volvo Call Center

Vil du høre mere om, hvorfor du skal vælge os til service på din Volvo, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt vores værksted direkte

Kolding: 75 52 25 55 Fredericia: 75 92 36 11 Vejle: 70 27 05 00 Horsens: 75 64 80 00 Odense SV: 63 17 13 11 Svendborg: 63 21 38 11 Nærum: 72 59 18 00 Hillerød: 48 24 19 24

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Volvo garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Volvo er omfattet af garanti?

Se Volvo garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Volvo Original Service

Med Volvo Original Service tilbydes du mere end bare en service. Du får: 

Serviceeftersyn inkl. sundhedstjek af din Volvo Med et sundhedstjek af din Volvo, sikre vi os at alle sikkerhedssystemer fungere optimalt.

Personlig servicekontakt Hver gang din Volvo skal til service vil du og din Volvo få en personlig service-tekniker, som vil være din kontakt hver gang din Volvo skal til service. 

Softwareopdateringer Softwaren i din Volvo bliver hele tiden forbedret. For at sikre, at din bil altid er udstyret med den seneste version, opdaterer vi altid bilens software når du får serviceret din bil.

Forlængelse af Volvo On Call og Volvo Assistance Hver gang du har din Volvo til service vil dit Volvo On Call abonnement blive forlænget op til 13 måneder. Du får desuden et års forlænget Volvo Assistance.

*Volvo Assistance følger bilen 1 år efter første registreringsdato. Efter det første år forlænges Volvo Assistance med 1 år, hver gang bilen får udført Volvo Original Service hos os, uden yderligere omkostninger for dig. Volvo Assistance forlænges maksimalt indtil bilen er 10 år. 

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Volvo Polestar optimering

Skabt til at performe

Som autoriseret Volvo forhandler håndtere vi din Volvo Polestar Engineered optimering, på en af vores 8 Volvo værksteder. Optimeringen har ingen indflydelse på din garanti eller dine serviceintervaller. Da optimering ikke ændre på hverken brændstoføkonomien og/eller CO2-udledningen*, vil det heller ikke have indflydelse på registreringsafgiften eller ejerafgiften.

*Din Volvo vil efter optimeringen skulle til syn, da optimeringen ændrer ved bilens performance parametre, og er derfor inkluderet i aftalen.

Effektoptimering via Polestar Optimeringerne er officielt Volvo tilbehør. Biler der bliver Polestar effektoptimeret beholder deres fulde fabriksgaranti og Polestar er den eneste chiptuning til Volvo, som er godkendt af Færdselsstyrelsen i Danmark. Polestar effektoptimering påvirker ikke kun motoren, men hele køretøjet og den samlede køreoplevelse, hvilket giver en bedre, mere balanceret og stærkere køreoplevelse. Softwareoptimeringer er opdateret til at påvirke op til 6 forskellige elementer i bilen.

Med Polestar optimering får du

 • En ny performance-køreoplevelse

 • En optimering af hele drivlinen

 • Installation på under 60 minutter

 • Uændret brændstofforbrug og udslip

 • Original Volvo-garanti forbliver intakt

Brug linket herunder til at teste hvorvidt at din bil har mulighed for Polestar optimering.

Originalt Volvo 6+ serviceeftersyn

Få lavet et originalt og autoriseret Volvo 6+ serviceeftersyn fra kun 2.595,-

Du får:

 • Olieskift og filter

 • Pollenfilter

 • Gratis softwareopdatering 

 • 12 mdr. Volvo Assistance 

Vi kontrollerer også motor og gearkasse, bremseslanger og -rør, bremseklodser og -skiver, udstødning og meget mere

*Volvo 6+ Service gælder til alle Volvo modeller fyldt 6 år. Prisen 2.595 er inkl. moms. Gælder fra modelår 1999 og nyere. Bortset fra C70 -05, S/ V40 -03, XC/ V70 -00. Omfanget af opdateringerne kan variere. Opdatering omfatter ikke navigationskort og Bluetooth. **Volvo Assistance følger bilen 1 år efter første registreringsdato. Efter det første år forlænges Volvo Assistance med 1 år, hver gang bilen får udført Volvo Original Service på et dansk autoriseret Volvo værksted uden yderligere omkostninger for dig. Volvo Assistance forlænges maksimalt indtil bilen fylder 11 år. Læs mere på www.volvocars.dk.

Volvo Personal Service – din personlige serviceteknikker

Hos Autohuset Vestergaard er vores Volvo værksted autoriseret, og det betyder at vores mekanikere er Volvo Personal Serviceteknikkere. Med en Volvo Personal Serviceteknikker, får du som Volvo-kunde din helt personlige servicemekaniker, der tager sig af alt det, der vedrører din bil. Det vil sige, at du som kunde altid bliver modtaget af den samme mekaniker, og at vedkommende altid kender dig som kunde og din bil. En Volvo Personal Serviceteknikker er en person du altid kan stole på, og som altid kan besvare spørgsmål baseret på førstehåndsviden. Derudover har vores Volvo serviceteknikere været på kurser, og fået et certifikat, der gør dem berettiget til denne titel.

Fordelene ved at have en Volvo Personlig Serviceteknikker er;

 • Det er samme mekaniker der servicerer eller reparerer din bil

 • Din personlige mekaniker kender historien på bilen

 • Det er samme mekaniker du er dialog med hver gang

 • Mekanikeren kan besvare spørgsmål baseret på førstehåndsviden

 • Du kan kontakte din Volvo Personal Servicetekniker, når du skal booke en tid eller booke direkte på vores hjemmeside

 • Nem og hurtig betjening

 • Du undgår ventetid ved indlevering af bilen, da du som Volvo-kunde har din egen indgang til værkstedet

 • Hvis du har behov for at leje en bil af os, imens din egen er på værksted, så er du sikret en Volvo som erstatningsbil

Har du behov for en akut tid, kan du kontakte din Volvo Personal Serviceteknikker direkte og han vil sammen med sit team, finde tiden til at få kigget på din bil.

Volvo Lifetime Parts Warranty - livstidsgaranti på Volvo reservedele 

Når din Volvo skal på værksted og du benytter et autoriseret værksted og vælger originale Volvo-reservedele, så opnår du automatisk livstidsgaranti på reservedelene. Dette gælder så længe du ejer bilen og kan fremvise en faktura fra købet af reservedele eller reparationen. 

Alle originale Volvo reservedele købt uden for garantien og installeret på at autoriseret Volvo værksted, er berettiget til Customer Lifetime Parts Warranty.

Hvis en originale Volvo reservedel kræver en reparation eller skal udskiftes som følge af et materiale- eller produktionsfejl, repareres eller udskiftes delen gratis af en autoriseret reparatør. 

Garantien træder i kraft på den dato, hvor reservedelen købes og gælder til den registrerede bilejer ændres. 

Retten til livstidsgaranti, skal bekræftes ved at fremvise den originale faktura fra købet af reservedelen eller den tidligere reparation. 

Inkluderet:

Volvo originaldele monteret på et autoriseret Volvo værksted 

Både reservedele og arbejdsløn er dækket 

Ekskluderet: 

Løse reservedele 

Sliddele 

Forbrugsmaterialer 

Batterier 

Tilbehør 

Software som ikke samtidig benyttes i forbindsel med udskiftning af hardware. 

For at livtidsgarantien dækker, kræver det at du som kunde, kan bevise at du har ejet bilen, da reservedelen blev købt. Dette gøres med en faktura fra købet. 

Gælder alle Volvo originale reservedele købt fra d. 15. juni 2020 Gælder alle biler, nye og ældre Gælder når den originale reservedel er monteret på et af vores autoriserede Volvo værksteder Gælder ved fremvisning af oprindelig faktura Gælder indtil bilen skifter ejer

Normalt er reservedelsgarantien på originale Volvo dele 1 år. Med Customer Lifetime Parts Warranty bil det følge kombinationen af bil og bilejer. Hvis bilen får ny ejer, udløber garantien. Reservedelen skal monteres på et autoriseret Volvo værksted, for at livtidsgarantien gælder.