Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Indretning af varebil - Erhverv

Guides og gode råd til din næste varebil

Vi guider dig til det rette valg af varebil

Vi har sammensat en række af gode råd og guides til køb af varebil. Du kan f.eks. gå igennem vores tre trin til den perfekte varebil, vores argumenter for og imod leasing eller køb, hvilken finansiering der er bedst til dit behov m.fl.

Her finder du vores guides med gode råd og vejledning for dit næste varebilskøb:

Tre trin til den perfekte varebil

Når man skal have en ny varebil, kan det måske virke som en bøvlet proces med besværlige detaljer og spørgsmål, som stjæler tid og fokus fra hverdagens opgaver. Hvilket bilmærke? Hvilken størrelse? Hvordan skal det indrettes? Og hvordan skal den finansieres? Ja, spørgsmålene kan hurtigt hobe sig op.

Lease eller købe: Her er argumenterne for og imod

Kan det bedst betale sig at købe eller at lease?

Læs mere om alle fordelene ved leasing, inden du beslutter dig for at købe din næste varebil.

Operationel eller finansiel leasing

Hvilken finansiering er bedst til dit behov? Der findes to typer af leasing, som du kan vælge imellem, når du leaser en varebil igennem os. Vi har samlet alle fordele og ulemper ved begge typer, så du nemt kan finde ud af, hvilken type der bedst passer til dit behov.

Leasing af varebil

Find den servicepakke, der passer bedst til dit behov, så du ikke kommer til at stå med uforudsete udgifter. Hos os får du service i topklasse, og vi giver 6 geniale grunde til at vælge os.

Sådan skaber vi det perfekte køretøj

Har du brug for at få varebilen indrettet? Vi er professionalelle i at indrette varebiler og hjælper dig med at indretningen, så det passer til dine behov. Læs mere om alle de forskellige muligheder, vi tilbyder, når bilen skal indrettes.