Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Renault varebiler

Få en rummelig og veludstyret varebil med Renault

Små og store Renault varebiler til ethvert behov

Hos Autohuset Vestergaard har vi forskellige Renault varebiler til store og små opgaver, som kan tilpasses din virksomheds behov.

Vores erhvervskonsulenter er parate med deres ekspertise til at høre, hvilke ønsker og behov du har, så vi kan finde den bedste løsning for din nye Renault varevogn, der skaber værdi for din virksomhed.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage.

Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

En Renault varevogn som din nye arbejdsplads

For mange firmaer er varebilen ikke bare et arbejdsværktøj, men i høj grad også en arbejdsplads i sig selv. En Renault varevogn bliver, afhængigt af dine behov og opgaver, derfor nemt både et rullede kontor og lager. I sagens natur er det derfor vigtigt at få de optimale forhold på denne rullende arbejdsplads.

Derfor er indretningen vigtig, så du får pladsen til værktøj og varer/materialer i varerummet samt papirer, computere eller tablets i kabinen skal udnyttes bedst muligt for at gøre din arbejdsdag så gnidningsfri som muligt. Her har vi også stor erfaring med strømforsyningsløsninger i varebiler, som spænder fra almindelige forbrugsbatterier og solceller.

Med erfaring fra kunder fra mange forskellige brancher har vores erhvervskonsulenter her hos Autohuset Vestergaard både erfaringen og rutinen til at kunne komme med et tilbud på, hvordan dine indretningsbehov bliver dækket på bedste vis. 

Brug for en lille og alsidig varebil?

Har du ikke behov for masser af plads og opbevaring, men i stedet en lille, alsidig og praktisk varebil - så har vi et par gode modeller fra Renault til dig:

Renault Kangoo -Lille, fleksibel og med stor ydeevne Renault Express - Praktisk mindre varebil

Med de rette løsninger har du måske ikke brug for så meget plads, som først antaget eller kun engang imellem? I såfald er Kangoo især yderst fleksibel, så du kan skabe mest mulig plads, hvis du skal transportere lange objekter. Dels kan de to passagerpladser vippes ned, og modellen kan også fås med et smart skydetag, som giver dig ekstra plads i højden. Uanset hvilken af modellerne du vælger, får du en lille, nem og praktisk Renault varevogn, som af standard er godt udstyret til din hverdag, men også har mulighed for masser af tilbehør og gode monterings- og opbygningsmuligheder.

Brug for god plads?

Uanset om du blot har meget værktøj og materialer, måske kører bud eller skal arbejde i lastrummet, så har vi Renault varebiler med god plads til netop dit formål.

Her har vi to gode bud til dig:

Renault Trafic - Populær varebil med effektiv motor og ydeevne

Renault Master – en stærk og effektiv arbejdsplads

Uanset hvilken Renault varevogn som dit valg falder på, så er barren sat højt i konkurrencen med andre varebiler. Din varebil skal være en effektiv arbejdsplads på fire hjul, som sagtens kan rumme dine opgaver hvad enten du har brug for en budvarebil, håndværkervogn eller noget helt tredje eller fjerde.

Er du i tvivl og har brug for vores råd?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.