Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Renault Express

Praktisk mindre varebil

fra 161.000 kr. Eksklusiv moms

Prisliste
*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Energimærke: A+. Halvårlig CO2-ejerafgift 2020 kr. Forbrug: 19.6 km/l. CO2: 133 g/km. Forbrug påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Praktisk mindre varebil

Den nye Renault Express er ganske enkelt praktisk. Med de nye asymmetriske bagdøre, som kan åbne hele 180 grader, giver det Express Van en brugbar volumen på 3,3 m3 og en lastelængde på hele 1,91 m. Det er det bedste forhold mellem nyttelængde/samlet længde i sin klasse. Selve skydedørene har en stor åbning på 716 mm., så der er nem adgang til rummet. Express Vans udvendige længde er på 4393 mm. Og højden på 1811 mm.

I stedet for et almindeligt bakspejl i kabinen, får man en digital skærm. Kameraet sider bag på bilen. Og med blind spot warning er sikkerheden i top. Når en bil befinder sig i Express Vans blinde vinkel, bliver man advaret af et advarselslys i sidespejlene.

Gode grunde til at vælge Express

Nem og praktisk Godt udstyret Mulighed for masser af tilbehør Gode montering og opbygningsmuligheder

Km/l: 19,6 | CO2: 133-134 g/km | Energimærke: A+ Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Udstyret der gør din hverdag lettere

Vælg Easy Link mediesystem og få mulighed for at spejle din smartphone på den 8” store skærm. Fås med eller uden indbygget navigation. Du kan tilmed gøre din Express Van lettere at bakke om hjørner med et tilhørende bakkamera. Ved hjælp af parkeringssensorer både foran og bagved kan parkeringen gøres så let som mulig. For et mere behageligt indeklima kan aircondition tilvælges.

Se let de blinde vinkler. Takket være spejlet i passagerens solskærm kan man let se personer eller køretøjer på lang afstand. Blindvinkelalarmen i sidespejlene hjælper dig på lidt kortere afstande.

Motorer

Express Van fås i to forskellige diesel varianter. Den omkostningseffektive Blue dCi 75 og den alsidige Blue dCi 95. Begge versioner er den 1,5 liters AdBlue-turbomotor, med henholdsvis 220 Nm og 240 Nm. Til vedligeholdelse af Express Van anbefales der serviceeftersyn hvert 2 år eller efter 30.000 km. Alt efter hvad der kommer først.

Derfor skal du vælge Renault Express

Du skal vælge en Renault Express, hvis du har brug for en lille alsidig varebil, der både gør din hverdag lettere i kabinen og understøtter dit behov størrelse lastrum. Uanset om du er i transportbranchen, udfører entreprenørarbejde eller skal bruge en varebil til noget helt tredje, kan vi hos Autohuset Vestergaard hjælpe med at skræddersy Renault Express til dine behov. Renault Express er en ny enkelt og praktisk varebil, som kan klare mange typer af opgaver. Interesseret i at købe eller lease? Vi hjælper med det hele.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Standardudstyr

Sorte sidespejle

15" stålfælge med hjulkapsel

Tonede ruder

Bagdøre uden rude med 180° åbning

Højre skydedør uden rude

El-sidespejle med varme

Led kørelys

Undervognsbeskyttelse foran

Højdejusterbar sikkerhedssele

Højdejusterbar føresæde

Skillevæg med rude

Enkelt passagersæde

Højdejusterbar rat

Plastgulv i varerummet

Hattehylde over føre- og passagersæde

Varme i forsæderne

HVO100 kompatibel

ABS-bremser

El-ruder

Regn- og halv lys automatik

ESP med Hill Start Assist, Extended Grip

Fjernbetjent centrallås

Dækreparationskit

Stop & Start-funktion

Elektronisk startspærre

Radio med USB-indgang og Bluetooth Digital- radio (DAB)

Fører og passagerairbag

12V udtag

E-Call nødopkald

Selealarm i føre og passagerside

Tekno (udover standarudstyr)

Blindvinkelalarm

Fartpilot

Easy Link 8" DAB Radio med Apple CarPlay og Android Auto

Aircondition

Parkeringssensor for og bag + kamera

Trådløs opladning

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.