Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

06.10.2023

Emne:

Om Vestergaard

Autohuset Vestergaard og Clever sætter strøm til lokalområderne

Det buldrer frem med elbiler på de danske veje, og det stiller stigende krav til opladningsmulighederne. Derfor er Autohuset Vestergaard gået sammen med Clever om at få opsat de kraftige 300 kW lynladere på flere af deres lokationer.

Tilmeld dig til åbningsevent

I anledningen af at vi i samarbejde med Clever åbner en offentlig 300 kW lynlader vil vi gerne invitere dig til "En aften på strøm".

På aftenen vil du opleve et inddragende oplæg fra Clever, med god mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål angående opladning. Samtidig får du mulighed for at gå på opdagelse i nogle af vores elbiler hvor vi vil være klar til at være behjælpelige.

Alt sammen, mens vi nyder en smule godt til ganen, ser snoren blive klippet og bliver klogere på livet med elbil.

DATO:

Tirsdag d. 16. januar 2024 kl. 17.30

Tilmeldingsfrist d. 12. januar 2024

PROGRAM:

  • 17.30 - Dørene åbner og der serveres en let anretning

  • 18.00 - Oplæg fra Clever med Jesper Bennedbæk

  • 18.45 - Pause med let anretning

  • 19.00 - Oplæg med Kim Sund fra Businesscollage Syd

  • 19.45 - Kaffe og kage samt åben dialog

  • Tak for i Aften

Vi glæder os meget til at se dig!

Spørgsmål til Clever

Har du et spørgsmål du vil have svar på i løbet af aftenen?

Mange af de kunder, der hver dag kommer ind ad døren hos en af Danmarks største bilforhandlere, Autohuset Vestergaard, har spørgsmål til skiftet fra fossil- til elbil. En tendens som kun er tiltaget de seneste år. ”Hvor elbilen tidligere var forbeholdt en ganske lille del af bilkøberne, har vi nu både børnefamilier, unge mennesker og pensionister, der alle ønsker at deres næste bil skal køre på strøm.” Fortæller Peter Jørgensen, der er Head of Business Controlling hos Autohuset Vestergaard. ”Når farven på bilen er valgt, går der ikke lang tid før spørgsmålene om opladning melder sig, og her er vi rigtig glade for vores samarbejde med Clever.” Køber man en ladbar bil hos Autohuset Vestergaard, har man længe haft mulighed for at tilkøbe en ladeløsning til hjemmet fra Clever, der er landets førende ladeoperatør. Fremover vil man også kunne lade sin bil hurtigt på de 300 kW lynladere, som Autohuset Vestergaard sætter op sammen med Clever på udvalgte lokationer. ”Vi har valgt at investere yderligere i vores samarbejde med Clever, for at sikre vores kunder de bedste faciliteter. Også når det kommer til opladning.” Fortæller Peter Jørgensen. Hos Clever er man begejstret for det styrkede samarbejde. ”Clever er sat i verden for at gøre det nemmere for danskerne at vælge elbilen til. Med denne nye mulighed for at bringe lynhurtig opladning til lokalområderne sammen med Autohuset Vestergaard, er vi et vigtigt skridt videre mod at realisere det mål.” Uddyber Sebastian Juncker, Retail Sales Manager hos Clever.

Nye ladefaciliteter er til rådighed for alle

For det er ikke kun kunder hos Autohuset Vestergaard og Clever, der kan nyde godt af de nye ladere. ”Vi stiller selvfølgelig de nye ladefaciliteter til rådighed for alle – lige meget om de har købt bilen hos os, eller om de har et Clever abonnement.” fortæller Peter Jørgensen og fortsætter: ”Alle vil kunne finde lynladerne og starte en opladning via Clevers app. På den måde kan vi sammen med Clever udnytte vores butikkers lokationer til at styrke ladenetværket i lokalområderne, og det er vi virkelig stolte af.”

FAKTA:

Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder. Autohuset Vestergaard har autoriseret salg af: Volvo, Renault, Kia, Ford, Mazda, Dacia, Nissan, Maxus, BYD og Jac. Derudover er Autohuset Vestergaard Polestar destination i Vejle, Odense og Nærum. Autohuset Vestergaard er repræsenteret med 12 afdelinger - fordelt på Fyn og i trekantområdet, samt Horsens og i Nordsjælland. Autohuset Vestergaard beskæftiger cirka 600 medarbejdere og sælger årligt mere end 19.000 nye og brugte biler. Clever er Danmarks førende ladeoperatør og tilbyder opladning til plug-in hybrider og elbiler via abonnementsbetaling eller klassisk forbrugsbetaling med refusion af elafgiften. Desuden har Clever Danmarks største ladenetværk med over 25.000 offentlige ladepunkter fordelt rundt omkring i byen, på landet, på arbejdspladsen, ved supermarkedet og langs motorvejene.

Relaterede artikler

Renault 5 og dens storebror Turboen

Volvo 240 – en standard for sikkerhed

Når passion bliver til ekspertise

Årsrapport 2020 for Autohuset Vestergaard koncernen