Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Dacia biler

Hvad enten du har behov for en mindre bil eller en familiebil, så er Dacia et godt valg. Dacia er blandt de nyeste bilmærker i Danmark. Den klare vision fra Dacia er at lave biler af god kvalitet, til markedets bedste priser. Dacia har hurtigt vundet indpas blandt den danske befolkning.

Udgåede modeller fra Dacia

Herunder kan du se nogle af de bilmodeller, som er udgået fra Dacia.

Book en Dacia ekspert

Book en Dacia ekspert

Book en Dacia ekspert

Med 3 års fabriksgaranti og priser, der aldrig er set lavere i Danmark, har det været svært at overse dette nye bilmærke.

Blandt de populære Dacia modeller er Dacia Sandero, der er en billig pendlerbil med gode køreegenskaber og fornuftig plads. Dacia Lodgy er ligeledes blandt de danske Dacia ejeres favoritter, og med en god startpris og plads til op til 7 personer, er det nemt at se hvorfor.

Ønsker du at lease din Dacia?

Se en oversigt over alle Dacia leasingbiler

Se Dacia leasingtilbud

Stjernen er dog Dacia Duster

Modellen, der allerede har solgt mere end 1 million i Europa, er kommet til Danmark for at blive. Dacia Duster er en bil hvor du får ekstremt meget værdi for pengene. Og med off-road køreegenskaber, der er en Land Rover værdig, er det nemt at blive begejstret.

Dacia modelprogram

Når du vælger en Dacia, så vælger du samtidig en ny bil, til en brugt bils pris. Alle Dacia's modeller er store og rummelige, hvilket gør Dacia til det perfekte valg til familiens næste bil.

Dacia hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Dacia afdeling

Hvis du vil teste en af de nye modeller fra Dacia, står vi klar i Vejle, Kolding, Fredericia, Odense SV, Svendborg eller Nærum med råd og vejledning. Du vil med sikkerhed ikke fortryde at blive Dacia-ejer.

Har din Dacia tjent dig godt, men nu kalder nye eventyr? Kig ikke længere; Autohuset Vestergaard er stedet for dig! Vi er vilde med biler og dit Dacia-flagskib fortjener den bedste havn. Med vores letanvendelige online bilvurdering, er det som en køretur i parken at finde ud af, hvad din bil er værd. Vi kombinerer service med professionel rådgivning – vi er her for dig. Så, spænd sikkerhedsbæltet og tag det næste skridt med os. Autohuset Vestergaard – dit Dacia-eventyr fortsætter her.

Artikler om Dacia biler

Dacia producerer bil nummer 10 mio.

Under 180.000 kroner for Dacia Jogger

Facelift til Dacia Duster uden merpris

Dacia Spring forventes til efteråret 2021

1