Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Kia EV9

EV9 kan prøvekøres fra slutningen af 2023.

Afventer priser

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift -1 kr. Forbrug: N/A W/km. Rækkevidde: -1 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% -1 t. v. max ladeeffekt (-1 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, -1 t. v. max ladeeffekt på -1 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vi afventer det komplette datasæt for denne model.

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Sæderækker i Kia EV9

Imponerende visuel æstetik

Banebrydende design

Med Kias Electric Global Modular Platform (E-GMP), som EV9 er bygget på, giver den helt flade elbilkonstruktion og utroligt lange akselafstand mulighed for, at skabe 3 sæderækker hvor passagerne kan slappe af i lounge agtige omgivelser.

EV9 tilbydes med enten 6 eller 7 sæder for, at bilen kan byde på ensartet plads, komfort og oplevelse for alle personer i bilen. På første og anden sæderække har passagerne mulighed for at læne sæderne tilbage og slappe af under turen. På anden sæderække har passagerne endda mulighed for at dreje sæderne 180 grader, så de kan tale sammen med passagerne på den bagerste sæderække.

Den tredje og bagerste sæderække er udstyret med kopholdere og ladestik til at oplade mobile enheder.

Ro, rendyrket modernitet og ansvarlig mobilitet.

Det er nøgleordene som den nye EV9 fra Kia er bygget på. EV9 er en avanceret elbil med et gennemtænkt og selvsikkert SUV-design, som mestrer alle forhold og er skabt til at nytænke måden vi transporterer os på.

Rækkevidde, batteri & opladning

I Europa bliver den nye EV9 fra Kia født med en enkel og stor batterivariant på 99,8 kWh, som bliver standard i alle versioner. Det er altså en opgradering af den nuværende batterivariant, som i øjeblikket kan fås i den største version af deres EV6 der har 77,4 kWh. På trods af at EV9 er større og tungere, får man stadig en rækkevidde på hele 541 kilometer (WLTP) og 204 hk i Long Range versionen med baghjulstræk.

EV9 kommer også med firehjulstræk og to elmotorer. Vælger man dette får bilen 385 hk og 600Nm, som får bilen til at bevæge sig fra 0-100 km/t på 6 sekunder. Som tilkøb kan man vælge Boost-funktionen, som får tiden fra 0-100 km/t ned på kun 5,3 sekunder.

Bilen har et 800V elektrisk opladningssystem, som på blot 15 minutters opladning opnår hele 241 kilometer.

Dimensioner

Den nye EV9 fra Kia bliver den længste bil på marked, som er bygget på E-GMP-platformen, som de også har baseret deres EV6 på. EV9 måler hele 501 cm i længden, hvilket altså er hele 32 cm længere end Kia EV6.

Bilen er 176 cm høj, og uden spejle måler den 198 cm i bredden. Derudover er akselafstanden på den nye EV9 310 cm. Det store og rummelige design på bilen gør det muligt at vælge imellem 6 eller 7 sæder, hvor anden sæderække kan bestilles i hele fire forskellige opsætninger.

Spørgsmål til Kia EV9

Kia EV9 kommer til Danmark i sidste kvartal af 2023.

Bilen offentliggøres i marts måned 2023, og de første biler forventes at ankomme i slutningen af året. Der er selvfølgelig en smule usikkerhed forbundet med dette estimat, men meldingen er foreløbigt slut 2023 eller start 2024.

Kia EV9 får en rækkevidde på op til 541 km. WLTP ved blandet kørsel. Rækkevidden afhænger ligeledes om hvorvidt man vælger en bil med baghjul- eller firehjulstræk.

Kia EV9 får et batteri på 99,8 kWh

Kia holder fast i deres 800 volts platform som er kendt fra EV6, men dog med et større batteri, således bilen fortsat kan holde en rækkevidde på op til 541 km. WLTP.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.