Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Kia EV9

EV9 er nu klar til prøvetur!

fra 599.900 kr.

Prisliste
*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 390 kr. Forbrug: 202 W/km. Rækkevidde: 563 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 9 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 0.4 t. v. max ladeeffekt på 240 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Vælg din variant

99.8 kWh RWD
99.8 kWh AWD
99.8 kWh AWD GT-Line

Specifikationer

Vægt2.501 kg
Bagagerum333 L / 2.393 L
Frunk90 L
Trækevne900 kg
Bilens højde1.755 mm
Bilens bredde1.980 mm
Bilens længde5.010 mm
Specifikationer
Rækkevidde
Opladning
Motor

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Premium Launch Edition

19" alufælge

BI-LED forlygter

El-bagklap

LED baglygter

Skærmkanter og dørpaneler i blanksort

Tonede ruder

Aut. klimaanlæg m. 1 zone til 2. og 3. række

Aut. klimaanlæg m. 2 zoner

Batterivarmer

Digitalt bakspejl

El-foldbare bagsæder 3. række

El-justerbar lændestøtte

El-justerbart rat m. memoryfunktion

Frunk m. lys

Massage i førersæde

Pre-Conditioner til DC-ladning af batteri

P-sensor i for, bag & på side

Varme i for- & bagsæder

Varme i rattet

Varmepumpe

Ventilation i for- & bagsæder

Android Auto

Apple CarPlay

Bakkamera m. dynamisk guide

Digital Key

Head-Up Display

Meridian Premium lydanlæg

Over The Air softwareopdatering

Vehicle To Device

Vehicle To Load

360 grader kamera

Adaptiv fartpilot

Intelligent skiltegenkendelse m. hastighedsassistent

Udvidet motorvejsassistent

Vognbaneassistent

GT-Line (Udover Premium)

21" alufælge

BI-LED forlygter m. adaptiv styrring af langlys

Indfarvede dørgreb

GT-Line kofanger

60/40 foldbart splitbagsæde

Loftbeklædning i kunstruskind

Sæderækker i Kia EV9

Imponerende visuel æstetik

Banebrydende design

Med Kias Electric Global Modular Platform (E-GMP), som EV9 er bygget på, giver den helt flade elbilkonstruktion og utroligt lange akselafstand mulighed for, at skabe 3 sæderækker hvor passagerne kan slappe af i lounge agtige omgivelser.

EV9 tilbydes med enten 6 eller 7 sæder for, at bilen kan byde på ensartet plads, komfort og oplevelse for alle personer i bilen. På første og anden sæderække har passagerne mulighed for at læne sæderne tilbage og slappe af under turen. På anden sæderække har passagerne endda mulighed for at dreje sæderne 180 grader, så de kan tale sammen med passagerne på den bagerste sæderække.

Den tredje og bagerste sæderække er udstyret med kopholdere og ladestik til at oplade mobile enheder.

Ro, rendyrket modernitet og ansvarlig mobilitet.

Det er nøgleordene som den nye EV9 fra Kia er bygget på. EV9 er en avanceret elbil med et gennemtænkt og selvsikkert SUV-design, som mestrer alle forhold og er skabt til at nytænke måden vi transporterer os på.

Rækkevidde, batteri & opladning

I Europa bliver den nye EV9 fra Kia født med en enkel og stor batterivariant på 99,8 kWh, som bliver standard i alle versioner. Det er altså en opgradering af den nuværende batterivariant, som i øjeblikket kan fås i den største version af deres EV6 der har 77,4 kWh. På trods af at EV9 er større og tungere, får man stadig en rækkevidde på hele 563 kilometer (WLTP) og 203 hk i Long Range versionen med baghjulstræk.

EV9 kommer også med firehjulstræk og to elmotorer. Vælger man dette får bilen 384 hk og 600Nm, som får bilen til at bevæge sig fra 0-100 km/t på 6 sekunder. For GT-Line varianten er rækkevidden 505 km. WLTP.

Bilen har et 800V elektrisk opladningssystem, som på blot 15 minutters opladning opnår hele 241 kilometer.

Dimensioner

Den nye EV9 fra Kia bliver den længste bil på marked, som er bygget på E-GMP-platformen, som de også har baseret deres EV6 på. EV9 måler hele 501 cm i længden, hvilket altså er hele 32 cm længere end Kia EV6.

Bilen er 176 cm høj, og uden spejle måler den 198 cm i bredden. Derudover er akselafstanden på den nye EV9 310 cm. Det store og rummelige design på bilen gør det muligt at vælge imellem 6 eller 7 sæder, hvor anden sæderække kan bestilles i hele fire forskellige opsætninger.

Spørgsmål til Kia EV9

Kia EV9 kommer til Danmark i slut oktober 2023.

Bilen blev offentliggjort i marts måned 2023. Produktionen af Kia EV9 forventes at starte i slutningen af juli, og de første biler forventes at ankomme i slutningen af oktober 2023.

Kia EV9 får en rækkevidde på op til 563 km. WLTP ved blandet kørsel. Rækkevidden afhænger ligeledes om hvorvidt man vælger en bil med baghjul- eller firehjulstræk.

Kia EV9 får et batteri på 99,8 kWh

Kia holder fast i deres 800 volts platform som er kendt fra EV6, men dog med et større batteri, således bilen fortsat kan holde en rækkevidde på op til 563 km. WLTP.

Du kan nemt opdatere din EV9 overalt.

Ved hjælp af Kia Connect Store kan du altid holde din EV9 opdateret ved at opgradere SUV'ens digitale funktioner og tjenester uden at skulle besøge en forhandler. Du får mulighed for at opgradere forskellige funktioner i din EV9 på forskellige måder. For eksempel kan du udvide EV9's "Digital Pattern Lighting Grille" teknologi ved at tilføje "Lighting Pattern" funktionen, som er tilgængelig via Kia Connect Store.

Klassen førende beskyttelse og sikkerhed er prioriteret både for passagererne og batteriet.

Kia præsenterer en banebrydende nyhed inden for B-stolpeforbindelsesstruktur, som i øjeblikket venter på patentgodkendelse. Karrosseriet er designet med den bedste beskyttelse af både personer og batteri i klassen. Det er konstrueret med henblik på at maksimere energiabsorberingen i tilfælde af en kollision, og det specialudviklede batterihus sikrer et højt niveau af sikkerhed.

Se andre modeller fra Kia

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.