Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Maxus e-Deliver 9 personbil

Elektrisk personbil med 9 sæder

Afventer priser

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 390 kr. Forbrug: 324 W/km. Rækkevidde: 296 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 6 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 0.36 t. v. max ladeeffekt på 50 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Minibus med 9 sæder

Med e-deliver 9 i personvognsudgaven får du en minibus med hele 9 sæder. Personbilsudgaven er en ombygget version af varebilen e-Deliver 9 og den leveres derfor med masser af plads.

Den er 100% elektrisk og har en rækkevidde på op til 296 km. kombineret (WLTP). e-Deliver 9 personbil kan køres med B-kørekort.

E-Deliver 9 sæder bag

e-Deliver 9 personbil med ni sæder og god komfort

Du får masser af komfort i e-Deliver 9 personbil. Det giver en behagelig køretur for både chauffør og passagerer. Der er massere af plads og en god lang udstyrsliste.

e-Deliver 9 personbil er en ombygget version af den elektriske varebil med samme navn. Den leveres med førerassistentfunktioner som blindvinkel varsling, adaptiv fartpilot og bakkamera.

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
E-Deliver 9 personbil set fra siden

Maxus e-Deliver 9 personbil garanti

Ved køb af Maxus e-Deliver 9, kan du trygt køre afsted. Du får en nybilsgaranti på 5 år eller 100.000 km. hvad der indtræffer først. Selve batteriet er dækket af garanti i 8 år eller 160.000 km. hvad der indtræffer først.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.