Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nissan Ariya

100% elektriske coupé-crossover

fra 279.900 kr.

Prisliste
*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 390 kr. Forbrug: 178 W/km. Rækkevidde: 404 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 3.5 t. v. max ladeeffekt (22 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 0.58 t. v. max ladeeffekt på 130 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Vælg din variant

63kWh
87kWh
e-4ORCE 87kWh - 225 kW

Specifikationer

Vægt1.980 kg
Bagagerum468 L / 0 L
Frunk- L
Trækevne750 kg
Bilens højde1.660 mm
Bilens bredde1.850 mm
Bilens længde4.595 mm
Specifikationer
Rækkevidde
Opladning
Motor
Nissan Ariya parkeret bagende
Nissan Ariya rat
Nissan Ariya badge
Nissan Ariya detaljebillede side
Nissan Ariya instrumentbræt
Nissan Ariya bakspejl
Nissan Ariya instrumentbræt med knapper

Bliv godt kørende i den elektriske Nissan Ariya

Netop nu, kan du opleve lagersalg på udvalgte modeller af Nissan Ariya Engange. Den byder blandet andet på udstyr som:

 • LED kørelys med "Follow me home" funktion

 • Intelligent nødbremse bag og cross traffic alert

 • Elektrisk parkeringsbremse med auto-hold

 • Op til 130kW DC Opladning

 • Intelligent træthedsregistrering

 • To 12.3" digitale skærme med swipe funktion inkl. navigation

 • Trådløst Apple CarPlay® og kablet Android Auto

 • og meget mere

Pris fra: 279.900 kr.

Kampagnen gælder lagerbiler fra 1.2.2024 - 31.3.2024 eller så længe lager haves.

Top fordele

Nissan Ariya hos Autohuset Vestergaard
 • 218-394 HK

 • 0-100 km/t 5,1-7,6 sek

 • Rækkevidde på 340-500 km (WLTP)

 • Mulighed for op til 1.500 kg anhængervægt

 • 2 batterimuligheder (63 / 87 kwh)

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

ENGAGE

Ladekabel for Mode 3 Type 2

Temperaturstyring af batteriet (Både varme og køl)

LED kørelys med "Follow me home" funktion

Intelligent nødbremse bag og cross traffic alert

22 kW On-board oplader

Elbetjente og opvarmede sidespejle, elektrisk foldbare

LED-tågebaglygte

Elektrisk parkeringsbremse med auto-hold

Op til 130kW DC Opladning

LED forlygter med auto on/off

Fuldautomatisk fjernlys

Intelligent træthedsregistrering

Blind Spot Warning og Intelligent Blind Spot Intervention

Vognbaneassistent (I-LI)

To 12.3" digitale skærme med swipe funktion inkl. navi

DAB og audiosystem med 6 højttalere - - - -

Trådløst Apple CarPlay® og kablet Android Auto

ADVANCE

LED tågeforlygter

Opvarmet forrude

Mørktonede ruder (sideruder bag og bagrude)

Trådløs lader til smartphone

ProPILOT Assist med Navi-Link

Intelligent vognbaneassistent (Lane Keep Assist)

Traffic Jam Pilot

Intelligent 360° Around View Monitor

EVOLVE

El-betjente sidespejle med memory og -tilt funktion

Adaptivt lys med automatisk niveauregulering

Sekventielle blinklys, for og bag

El-betjent panorama-glastag (kan åbnes)

DAB og BOSE audiosystem med 10 højttalere - -

ProPILOT Park - parkeringsassistent

Head Up Display

Bestil Nissan Ariya i vores afdeling i Vejle eller Nærum

Nissan Ariya Bag

Salget på den 100% elektriske coupé-crossover er startet. Du kan vælge den i 3 højt udstyrede versioner alt efter dit behov. De 3 højtudstyret versioner er skræddersyet forskellige behov. Alle versioner har som standard mulighed for hurtig hjemmeladning op til 22 kWh og offentlig lynladning op til 130 kWh.

ARIYA ADVANCE 63 KWH (2WD) - 403 km rækkevidde** Det ideelle valg for familier med daglig bykørsel, der sommetider tager på udflugt i weekenden. Med en rækkevidde på op til 403 km og standardudstyr som trådløs oplader til smartphones, varmepakke (rat, forsæde og forrude), ProPILOT med Navi link*, 360 graders kamera, to store 12,3" skærme med swipe funktion, elektrisk bagklap samt meget meget mere. Effekt: 160 kW / 215 HK og tophastighed på 160 km/t.

ARIYA EVOLVE 87 KWH (2WD) - 525 km rækkevidde** Denne ARIYA er perfekt til personer, som skal køre længere strækninger, da den har en rækkevidde på op til 525 km. Det er samtidigt en topudstyret version med standardudstyr udover ADVANCE, som f.eks. panorama glastag, head-up display, BOSE® anlæg, ProPILOT Parkeringsassistent*, ventilerede forsæder med køl og varme samt meget mere. Effekt: 178 kW/ 239 HK, 300 Nm drejningsmoment.

ARIYA EVOLVE e-4ORCE (4WD) 87 KWH -509 km rækkevidde** Få det bedste fra begge verdener – en lang rækkevidde kombineret med de praktiske fordele ved firehjulstræk med e-4ORCE-teknologi der giver dig en førsteklasses køreoplevelse. Samme topudstyr som på EVOLVE 2WD. Effekt: 225 kW /302 HK, 0-100 km/t på 5,7 sek, 600 Nm drejningsmoment en tophastighed på 200 km/t og 1.500 kg på krogen.

*ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistentteknologi, med adaptiv fartpilot og intelligent vognbaneassistent, men kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel pga. autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra forholdene og bevare kontrollen over bilen.

**WLTP-test afventer officiel harmonisering. De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.

Nissan Ariya

Kombinationen af alt det bedste

Ariya er den ultimative kombination af en sportsvogn, elbil og crossover. Du får en rækkevidde på op til 536 km (WLTP) og når 0-100 km/t på ned til 5,1 sekunder. Har du brug for, at den også skal være praktisk, så trækker den altså op til 1.500 kg på anhængeren.

Nissan Ariya set forfra

Nissan Ariya

Robusthed & Sikkerhed

Uanset om du køre på faste eller glatte overflader, som is og sne, så kan du føle dig sikker, både bag rattet og som passager i den nye Nissan Ariya. Med den spændene e4ORCE teknologi kommer der nemlig et enormt avanceret bremsesystem, som overvåger og styrer hjulene enkeltvis. Systemet sørger for en 50-50 fordeling, som gør det enormt let at manøvre af bilen.

Ariya 63 kWh

Varianten med 63 kWh er det ideelle valg hvis du er pendler, skal have plads til familie og bare elsker at køre ud i det blå i weekenden på tur. Den har elektrisk tohjulstræk med 214 hk. Dette giver en rækkevidde mellem 398-404 km. afhængigt af udstyrsvariant.*

Ariya 87 kWh

Ønsker du den længst mulige rækkevidde, er Ariya 87 kWh et oplagt valg. Her udfordres det traditionelle valg af benzinmotoren for alvor. Denne variant har 2-hjulstræk og byder på 238 hk. Den har en rækkevidde mellem 525-536 km. afhængigt af udstyrsvariant.*

Ariya E-4ORCE 87 kWh

Med E-4ORCE teknologien får du endnu mere performance og endnu mere spænding. Den giver en kvik og hurtigreagerende køreoplevelse med dobbeltmotor og 4-hjulstræk. Den byder ligeledes på 301 hk og en rækkevidde mellem 509-515. afhængigt af udstyrsvariant.*

Ariya E-4ORCE 87 kWh Evovle+

Her får du samme oplevelse som med ovenstående variant med dobbeltmotor og firehjulstræk, bare med lidt ekstra! Du vil opleve den ultimative oplevelse af ydelse. Den byder derudover på hele 388 hk og en rækkevidde på op til 498 km.* 

*Reel rækkevidde afviger ofte markant fra den opgivne laboratorie-rækkevidde. Kørselsmønster, herunder i særdeleshed hastighed, har stor betydning for den reelle rækkevidde. Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater.

Se andre modeller fra Nissan

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.