Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Polestar 4

Polestar 4, en elektrisk performance SUV-coupé

Afventer priser

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift N/A kr. Forbrug: N/A W/km. Rækkevidde: N/A km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% N/A t. v. max ladeeffekt (N/A kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, N/A t. v. max ladeeffekt på N/A kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vi afventer det komplette datasæt for denne model.

Top fordele

  • Rækkevidde på op til 600 km. WLTP

  • 22 kW hjemmeopladning

  • Massevis af plads

  • OTA-opdateringer (over-the-air)

  • 0-100 km/t på 3,8 sekunder

Polestar 4 specifikationer

Bilen lanceres i Kina med en startpris på 450.000 kr.

Polestar 4 kommer i 2024

Polestar 4 placerer sig mellem Polestar 2 og Polestar 3 med hensyn til størrelse og pris. Dog bliver Polestar 4 hurtig, meget hurtig, for den kan gå 0-100 på blot 3,8 sekunder i versionen med dual motor og hele 544 hk og 686 Nm.

Lancering på andre markeder, herunder i Europa er planlagt til begyndelsen af 2024 – med en optrapning af salg og produktion på disse markeder i løbet af 2024. Alle detaljer, hvad angår disse markeder, vil blive præsenteret i 2024. Vejledende lanceringspriser begynder fra 60.000 EUR / 450.000,- DKK i Kina.

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Et stort 102 kWh-batteri hjælper på rækkevidden

Polestar 4 får 600 km. WLTP rækkevidde

Polestar 4 har to long range-varianter med et 102 kWh-batteri. Long range Dual motor-versionen har 400 kW (544 hk), 686 Nm og en rækkevidde på op til 560 km WLTP. En frakoblings-funktion kan frakoble den forreste elmotor for at maksimere rækkevidde og effektivitet.

Alle versioner inkluderer op til 200 kW DC- og 22 kW AC-opladning. En varmepumpe forvarmer kabinen og batteriet ved hjælp af den omgivende varme. Long range Single motor-versionen har en 200 kW (272 hk) og 343 Nm-motor bagpå og en rækkevidde på op til 600 km WLTP.

Polestar 4 med flere kulstoffattige materialer i kabinen

Polestar 4 interiøret
Polestar 4 sæde

Bakspejlet er erstattet af en skærm i høj opløsning

Bagruden er fjernet i Polestar 4

Polestar bruger en enkelt-materiale-tilgang til interiøret, som gør genanvendelse mere effektiv ved at undgå adskillelse af uforenelige materialer. Det inkluderer et strikket tekstil af genanvendt PET, biobaseret MicroTech-vinyl og dyrevelfærdsmærket nappa-læder. Tekstilet er skræddersyet efter mål for at reducere spild, og tæpperne er lavet af genanvendt plast og fiskenet. Dørpanelerne er lavet af naturfiber-polypropylen, hvilket reducerer ny plast og vægt. MicroTech er en biobaseret vinyl, der erstatter råolie med fyrretræsolie.

Bakspejlet er erstattet af en skærm i høj opløsning, der viser et realtidsbillede fra et bagkamera monteret på taget, hvilket giver et langt bredere synsfelt end det, der kan opleves i de fleste moderne biler. Det digitale realtidsbillede kan deaktiveres, så føreren i stedet kan se passagererne bagved, hvis det er nødvendigt.

Polestar 4 er næsten 5 meter lang

En stor SUV-coupé

Polestar 4 er bygget på en platform kaldet Sustainable Experience Architecture (SEA), som er udviklet af Geely Holding. Denne premium platform har gjort det muligt for Polestar 4 at blive en SUV-coupé i D-segmentet med en lang akselafstand på 2.999 mm og et stort karrosseri. Polestar 4's samlede længde er 4.839 mm, bredden er 2.139 mm, og højden er 1.544 mm.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.