Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Renault Scenic E-Tech Electric

Stort 87 kWh batteri med en rækkevidde på 620 km. WLTP

Afventer priser

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 370 kr. Forbrug: 146 W/km. Rækkevidde: 620 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 4 t. v. max ladeeffekt (22 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 0.7 t. v. max ladeeffekt på 150 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
renault scenic infotainment
Infotainment Renault Scenic E-Tech electric

Adgang til mere end 50 apps

Google integreret infotainment

Den nye Renault Scenic E-Tech 100% elektriske bil er udstyret med et avanceret infotainment system kaldet openR link med Google indbygget. Dette system tilbyder realtidsnavigation, stemmestyring og adgang til mere end 50 apps. Brugere kan nemt interagere med systemet ved at sige kommandoer som "Hey Google, vis mig opladningspunkter langs min rute". Desuden har bilens instrumentbræt en imponerende 774 cm² openR skærm, der understøtter populære apps som Waze, SongPop for Renault og Amazon Music. Systemet giver også mulighed for fjernkontrol af kørselsrækkevidde, forvarmning og opladningsplanlægning via My Renault appen.

Rækkevidde på helt op til 620 km. WLTP

Stort batteri på 87 kWh

Renault Scenic tilbydes i forskellige batteri- og motorversioner. Den grundlæggende model er udstyret med et 60 kWh batteri, identisk med det i Renault Megane Electric. Med dette batteri leverer motoren 170 hk og opnår en WLTP-rækkevidde på 420 km (14,1 kWh/100 km). Den understøtter opladning med 22 kW AC og op til 130 kW DC, ligesom Renault Megane Electric.

Den model, der forventes at være mest populær i Danmark, har et større 87 kWh batteri. Her leverer motoren 220 hk, og rækkevidden øges med 200 km, hvilket giver en samlet WLTP-rækkevidde på 620 km (14,6 kWh/100 km). Selvom AC-opladningskapaciteten forbliver 22 kW, kan den lynlade med op til 150 kW.

En rummelig familiebil

Stort bagagerum i Scenic

Den nye Renault Scenic E-Tech er ikke kun en elektrisk bil, men også en rummelig familiebil. Med et bagagerum på hele 545 liter er der rigeligt med plads til både hverdagsindkøb og feriebagage. Bilen er designet med tanke på komfort og plads til alle passagerer. Den flade gulvstruktur optimerer den tilgængelige plads og giver over 38 liter opbevaringsplads. Bagsædepassagererne kan nyde en rummelig komfort med hele 27,8 cm knæplads og 88,4 cm hovedhøjde. Uanset om du er på en lang køretur eller blot kører rundt i byen, sikrer Renault Scenic, at alle ombord har en behagelig og rummelig oplevelse.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.