Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Volvo EX30

En lille SUV med stor performance
*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 390 kr. Forbrug: 163 W/km. Rækkevidde: 344 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 5 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 0.41 t. v. max ladeeffekt på 134 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Vælg din variant

Single Motor
Single Motor ER
Twin Motor Performance

Specifikationer

Vægt1.833 kg
Bagagerum318 L / 904 L
Frunk7 L
Trækevne1.000 kg
Bilens højde1.549 mm
Bilens bredde1.837 mm
Bilens længde4.233 mm
Specifikationer
Rækkevidde
Opladning
Motor
Volvo EX30 fra siden
Volvo EX30 fra toppen
Volvo EX30 i skyggen
Volvo EX30 front detalje
Volvo EX30 bagende
Ny Volvo EX30 baglygter
Elektrisk Volvo EX30 fra siden med opladning
Volvo EX30 materialer til forsædet
Volvo EX30 sæder
Volvo EX30 bagsæder
Volvo EX30 interiøret
Volvo EX30 infotainment skærm
Volvo EX30 rattet
Volvo EX30 midterkonsol
Volvo EX30 interiør og sidespejl
Volvo EX30 Harmon Kardon
Volvo EX30 bagagerum på 318 liter

Volvo EX30 specifikationer

Volvo ex30 specifikationer
  • 476 km. WLTP rækkevidde

  • Mulighed for 1.600 kg. trækevne

  • 10-80% DC ladning på blot 26 min.

  • 428 hk. og 0-100 på blot 3,6 sekunder

  • Mulighed for 22 kW hjemmeladning

Bestil Volvo EX30

Kom først i køen til din nye Volvo EX30 - Vi kontakter dig med henblik på bestilling

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Vælg imellem 5 unikke farver til din Volvo EX30

Volvo EX30 5 farver

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Core standardudstyr

El-opvarmede forsæder

El-opvarmede sidespejle

El-opvarmet rat

Klimaanlæg, 1 zone

Varmepumpe (ej Standard Range)

ISO-fix beslag ved bagsædet, yderpladser

Manuelt justerbart førersæde

Manuelt justerbart passagersæde

Splitbagsæde 60/40

Armlæn for, med kopholder

Interiørbelysning Mid Leve

Solskærm med make up spejl, passagerside

Rat i kunstlæder

Nedblændbart bakspejl, manuelt

12V stik i bagagerum

Forberedt for trækkrog

Frunk på 7 liter

El-indfældbare sidespejle

Manuel bagklap

Ladekabel Type 2, Mode 3, 3-faset 16A AC, 6 meter.

High Performance lydanlæg

Digital service, inkl. datapakke i 4 år med 5G

Bluetooth til håndfri mobil og music streaming

18" letmetalfælge 5-eget Aero

Dæktryksovervågning TPMS

Plus (Udover Core)

Air Quality System (AQS)

Advanceret Luftrenser (PM2.5)

Klimaanlæg, 2 zoner

Ambient interiørbelysning, High Level

Automatisk nedblændende bakspejl

Opbevaringsrum mellem forsæderne

El-styret bagklap

Dynamisk ankomstlys

Jordbelysning i sidespejle

Key tag (nøgle-enhed)

Phone as Key

Sidespejle i high gloss black

Sort kontrasttag

Pilot Assist

Lane Change Assist

Parkeringssensor for og bag

2 USB-C stik bag

Trådløs opladning af smartphone

Harman Kardon Premium Soundbar

19" letmetalfælge Aero (kun Extended Range)

18” letmetalfælge Aero – 225/55 R18 (kun Standard Range)

Ultra (Udover Plus)

Panorama glastag

Sort kontrasttag

Ladekabel Type 2, Mode 3, 3-faset 48A AC, 6 m.

22 kW hjemmeladning

El-justerbart passagersæde

El-justerbare førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte på førersædet

Parkeringskamera 360°

Park Pilot Assist (Selvparkerende)

Vapour Grey som standard farve

Vælg din egen farve til EX30

Standard farven til Volvo EX30 tilbyder en imponerende effekt metallic i en neutral grå nuance med en diset fornemmelse, der henter inspiration fra skandinaviske kalkstenshuse, der er forblæste af vinden. Dette farvevalg giver bilen et luftigt og smidigt udseende. Det massive udtryk omdannes elegant til en let og skinnende metallic-finish, der fremhæver bilens skønhed i sollyset.

Designet specielt til Volvo EX30 og inspireret af den gyldne farve, der findes i svenske granitsten, tilbyder denne livlige, ensfarvede gul en særegen og forfriskende karakter som mulighed til dem der vælger udstyrsvarianten Plus eller Ultra. Denne farve tilføjer krydderi til din Volvo SUV og får den virkelig til at skille sig ud fra mængden. Med sin unikke nuance og bemærkelsesværdige udseende vil din Volvo EX30 være en iøjnefaldende tilstedeværelse på vejen, der fanger alles opmærksomhed. Denne gule farve udtrykker individualitet og sætter et markant præg på bilens stilfulde design. Er det okay at farven er valgt på forhånd, så kan du finde en brugt Volvo EX30.

EX30 - Eksklusivt udseende og naturlige materialer

Volvo EX30 interiør muligheder

Vælg selv dine farver og materiale

Vælg dit design

Når det kommer til interiøret i Volvo EX30, er der fire spændende muligheder at vælge imellem, hver med sin unikke stil og bæredygtige materialer. Hvis du foretrækker et sporty look, vil indtrækket i Nordico og stof være perfekt til dig. Det kombinerer genanvendt polyester med kontrastfarvet Nordico i charcoal og giver et moderne udtryk. Hvis du er til blødhed og elegance, vil uldblandingen og Nordico-indtrækket være ideelt. Det er lavet af ansvarligt produceret uld og genanvendt polyester og har en metalgrå Nordico-detalje. Ønsker du noget unikt og teknisk?

Så er indtrækket i Nordico og Pixel-strik perfekt. Det er strikket af genbrugspolyester og har et moderne pixelmønster. Og endelig, for den ultimative luksus og komfort, er der det skræddersyede Tailored Wool Blend-indtræk. Det blander ansvarligt produceret uld og genbrugspolyester med hvide biobaserede Nordico-kantsyninger og tilbyder en sofistikeret oplevelse med en overflade, der holder dig trygt fast i sædet. Uanset hvilken mulighed du vælger, vil interiøret i Volvo EX30 give en stilfuld og bæredygtig køreoplevelse.

Volvo EX30 Cross Country fra 2024

volvo ex30 cross country

Cross-Country-varianten af EX30 kommer i 2024

Volvo EX30 Cross-Country

Volvo EX30 vil også blive introduceret i en Cross Country-udgave, som forventes at være tilgængelig for bestilling fra 2024. Volvo Cars planlægger at påbegynde produktionen senere samme år. Cross Country-varianten af Volvo EX30 vil have en række skræddersyede funktioner, herunder øget frihøjde, 19-tommer sorte hjul og mulighed for at vælge 18-tommer fælge med tilpassede dæk.

Du vil kunne genkende Volvo EX30 Cross Country ved de glideskinner, der er placeret på fronten, siderne og bagsiden af bilen, de særlige sorte paneler på kofangeren og bagklappen samt Cross Country-mærket, der inkluderer det lille svenske flag monteret på kølerhjelmen.

Den nye EX30 elbil fra Volvo

Lancering af EX30

Volvo Cars ser lanceringen som en afgørende begivenhed i deres mål om at blive en fuldt elektrisk bilproducent inden 2030. Volvo EX30 er den fjerde elektriske SUV, som Volvo Cars introducerer på det stigende marked for elbiler, og virksomheden forventer, at den vil imødekomme den store efterspørgsel.

Volvo EX30 er designet i tråd med den skandinaviske designtradition, som Volvo er kendt for. Den har en lang akselafstand, store hjul og en harmonisk udhæng, der skaber en visuel balance. Bilen har et selvsikkert udseende med Volvos velkendte Thors Hammer-forlygter.

Den nye Volvo præsenteres i Milano, Italien, hvor den for første gang vises frem for offentligheden. I Danmark er det allerede muligt at bestille bilen.

Prøvekørsler fra start 2024

Hvornår kan Volvo EX30 prøvekøres?

Fra starten af februar 2024 vil Autohuset Vestergaard tilbyde muligheden for prøvekørsel af deres nye elektriske SUV, Volvo EX30. Denne topmoderne bil kombinerer banebrydende teknologi med enestående komfort og ydeevne. Med dens elektriske drivlinje og avancerede sikkerhedsfunktioner er Volvo EX30 et imponerende valg for bilentusiaster. Prøvekørslen giver potentielle kunder chancen for at opleve bilens kraftfulde acceleration, intuitivt infotainmentsystem og ekstraordinære køreegenskaber. Hold øje med Autohuset Vestergaard på Facebook eller LinkedIn for opdateringer omkring dette.

Tidspunkt for prøvekørsel er baseret på de informationer som vi i øjeblikket har tilgængelige og kan derfor ændres undervejs.

Sikkerhed til nye højder i Volvo EX30

Volvo EX30 er den mindste SUV fra Volvo nogensinde, men de levere fortsat stort på sikkerheden.

Volvo EX30 har alle de sikkerhedssystemer vi kender fra tidligere modeller, men også nye systemer skal se dagens lys. Den nye EX30 er bland andet udstyret med en døråbningsalarm, der skal hjælpe med at reducere situationer, hvor en bildør bliver åbnet og forårsager ulykker for cyklister. Døråbningsalarmen advarer med både visuelle og auditive signaler, når man vil åbne døren foran en forbipasserende cyklist eller en anden trafikant. Sikkerheden i Volvo EX30 er baseret på ulykker fra den virkelige verden gennem de seneste 100 år. EX30 er designet til at hjælpe med at beskytte føreren og passagererne i tilfælde af en ulykke. Selve sikkerhedsburdet er styrket gennem A-, B- og C-stolperne. Det giver en bedre sikkerhed til fører og passagerer.

318 liter er der blevet plads til i bagagerummet

Volvo EX30 bagagerum

Volvo EX30 byder på et rummeligt bagagerum med en kapacitet på 318 liter. Dette giver dig masser af plads til at opbevare dine daglige nødvendigheder, indkøb og rejsebagage uden besvær.

Volvo EX30's bagagerum er også fleksibelt og kan tilpasses efter dine behov. Hvis du har behov for mere plads til større genstande eller ekstra bagage, kan bagsæderne nemt foldes ned for at skabe en større lastekapacitet. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at tilpasse bilen til dine individuelle behov.

Uanset om du har brug for plads til daglige gøremål eller eventyr på vejen, leverer Volvo EX30 et rummeligt bagagerum på 318 liter, der er designet til at gøre din køreoplevelse praktisk og bekvem. Opstår behovet for ekstra plads, så er der også en frunk på 7 liter.

Volvo EX30 forlygte set fra siden

Volvo EX30 støtter dig når du har brug for det

Som standard har Volvo Cars implementeret et nyt avanceret advarselssystem i Volvo EX30, som beskytter føreren, når der er brug for det. Først og fremmest registrere det om man holder ved rattet, men også øjne og ansigtsbevægelser holder den øje med 13 gange i sekundet, ved hjælp af sensorer.

Ud fra en algoritme vurdere det, om føreren er distraheret, døsig eller på anden måde uopmærksom, før føreren selv er opmærksom på det.

Med Volvo EX30 har Volvo Cars formået at reducere det samlede CO2-fodaftryk over 200.000 kilometers kørsel til under 30 tons. Det svarer til en reduktion på 25 procent sammenlignet med de fuldelektriske modeller Volvo C40 og XC40.

Volvo Cars formår at sænke det ved at kigge på alle udledninger fra alle faserne af bilens livscyklus. Med lancereingen af Volvo EX30 er det et vigtigt skridt mod Volvos ambitiøse klimastrategi, som blandt andet har som mål at reducere det samlede CO2-aftryk per bil med 40 procent mellem 2018 og 2025.

Genanvendte materialer hele vejen rundt

I produktionen af Volvo EX30 har Volvo Cars gjort brug af flere genanvendte materialer. Det inkluderer tekstil til sæder, instrumentbrættet og dørene. Volvo Cars har anvendt materialer som denim, hør og en uldblanding, der indeholder omkring 70 procent genanvendt polyester. 

Endnu et skridt mod klimaneutralitet

Til produktionen af Volvo EX30 er målet at Volvo Cars fabrik vil bruge 100% klimaneutral elektricitet. Med EX30 har Volvo Cars forpligtet sig til at anvende 100 procent vedvarende energi i deres produktion inden 2025, og en stor del af dem gør det allerede. Det afspejler Volvo Cars' ambition om ikke blot at reducere CO2-udledningen i egen drift, men samtidig opfordre samarbejdspartnere i den bredere forsyningskæde til at gøre det samme.

Volvo EX30 instrumentbræt

Smart opbevaring og masser af plads i Volvo EX30

Volvo EX30 er en lille bil med overraskende meget plads. Den har fået smarte opbevaringsløsninger og innovativ teknologi.

En af de smarte ting man har fundet på, er at samle hele lydsystemet i instrumentbrættet. Derved har man fjernet højtalerne fra dørene for at give mere opbevaringsplads, alt dette uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Lyden kommer nemlig fra et high-end Harman Kardon lydsystem.

også handskerummet har fået en ny placering i forhold til andre Volvo modeller. Det er nu placeret under skærmen. Det et skaber mere plads, og det gør rummet lettere tilgængeligt for både fører og passager. 

22 kW opladning til Ultra varianter

Volvo EX30 med 22 kW hjemmeopladning

En af de store fordele ved Volvo EX30 er dens evne til at oplade derhjemme med en effekt på 22 kW. Denne hurtige hjemmeopladning giver dig mulighed for at genoplade batteriet på en praktisk og tidsbesparende måde.

Med en 22 kW hjemmeopladning kan du drage fordel af en betydelig forøgelse af opladningshastigheden i forhold til standardladning(11 kW). Dette betyder, at du kan opnå en fuld opladning af bilens batteri på blot 3 timer for Extended Range varianterne, hvilket giver dig mere fleksibilitet og bekvemmelighed i din daglige kørsel.

Desuden giver den hurtige hjemmeopladning dig mulighed for at udnytte lavere elektricitetspriser, når du oplader i løbet af natten eller i perioder med lav belastning på elnettet. Dette kan bidrage til at reducere dine opladningsomkostninger og gøre din kørsel mere omkostningseffektiv.

Nyttig information om Volvo EX30

Volvo EX30 har en startpris på 274.000 kr. for en Standard Range, samt 309.000 kr. for en Extended Range.

Det er muligt at prøvekøre en Volvo EX30 fra januar 2024, når de første demobiler ankommer til landet.

Levering af Volvo EX30 til danske kunder begynder i Q1 2024.

Der er 3 år/100.000 km. på bilen, og 8 år/160.000 km. for batteriet.

Priser for Volvo EX30 Cross Country kendes ikke endnu og kommet givetvis først i 2024.

Nej det gør den ikke, selv hvis du vælger en Performance, Ultra med 20" fælge og andet interiør, så ændre det ikke på afgiften i 2024.

Se andre modeller fra Volvo

Når vi får brugte Volvo EX30'er på lager, kan du se dem her

Se brugte Volvo EX30

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.