Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

VI ELSKER BILER.

ALLE BILER.

Autohuset Vestergaard A/S er som arbejdsplads, et sted hvor du bliver kigget på som menneske. Hos os har du mulighed for at udvikle dig, både fagligt men bestemt også personligt. Vi har interne uddannelser, der giver dig som medarbejder øget faglighed og en rejse i din personligeudvikling. Vi er en stor virksomhed og vi anerkender at det kan være svært at kende alle sine kollegaer, når vi spreder os geografisk fra Horsens til Hillerød, derfor holder vi hvert andet år en kæmpe fest, hvor du har mulighed for at hilse og skabe relationer på tværs af vores mange afdelinger. Det er kun én af mange sociale arrangementer vi jævnligt holder.

Vi er ikke bange for at sige hvilke forventninger vi har til dig som medarbejder, og ligeledes er vi yderst glade når du som medarbejder fortæller, hvilke ambitioner du har. Hvad enten det er ambitioner om specialistrolle eller som direktør, så vil vi give dig de absolut bedste rammer til at du kan forfølge din drøm.

Grundet vores størrelse så har vi brug for arbejdskraft indenfor næsten alle faggrupper, så har du en drøm om at arbejde i autobranchen, så er Autohuset Vestergaard et perfekt sted for dig.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Vores CSR politik

Vi er passionerede omkring vores arbejde. Vi vil være de bedste i branchen, så du får den bedste oplevelse, når du handler med os. Dette gør vi dog ikke uden omtanke, og det er derfor vigtigt for os, at vi passer på miljøet og vores medarbejdere undervejs. Læs alt om vores CSR politik her.

Grundlægger Hans Vestergaard om medarbejderne i Autohuset Vestergaard

Grundlægger Hans Vestergaard fortæller, hvorfor medarbejderne er det vigtigste i koncernen, og hvordan uddannelse og talentkurser er med til at dygtiggøre dem endnu mere.

Events og Premiere

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Vejle – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve. Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

Autohuset Vestergaard Nærum har en stand, hvor vi udstiller forskellige elbiler. Vi glæder os til en god dag i bilernes tegn.

Vi glæder os til en dejlig dag med vind i sejlene.

Autohuset Vestergaard Festival for alle medarbejdere. Vi glæder os til en festlig og god dag!

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Odense SV – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve. Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Svendborg – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve. Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Nærum – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve. Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Fredericia – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve. Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i Kolding – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve. Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

Mere information følger med datoer og sign-up. Vi glæder os til at præsentere CS:GO Vestergaard Renault Tour i samarbejde med Odense Esport. Der vil være 5 kvalifikations runder og 1 finale med fede og store præmier at vinde.

3. pladsen for mest engagerede medarbejdere i serviceorganisations branchen

I 2020 har vi hos Autohuset Vestergaard fået en 3. plads under kategorien "Employer og the Year - Service Industry" - og det er noget vi er stolte af. 

Awarden er en årlig pris, der uddeles til de virksomheder, der har formået at skabe et godt arbejdsmiljø, med yderst engagerede medarbejdere. Prisen tildeles også organisationer, der formår at foretage større ændringer i løbet af året og derved øge medarbejdernes tilfredshed. 

Resultaterne er yderst valide. De kommer nemlig fra vores egne medarbejdere, da det er besvarelser fra vores interne medarbejdertilfredshedundersøgelse, som danner grundlag for awarden - et resultat vi som virksomhed er utroligt stolte af. 

Vi vil yde branchens bedste service. Derfor er uddannelse i højsædet hos os.

Udvikling af talenter og ledere holder os på tæerne og sørger for, at Autohuset Vestergaard altid giver kunderne branchens bedste service. Derfor genoptager Autohuset Vestergaard nu vores udviklingsprogrammer med 20 nye håbefulde talenter.

Vi mener, at vi, ved at have et nyt kuld af ledere og talenter omkring os hele tiden, bliver de største på markedet og sikrer den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere. Fordi vi tror på mennesker, uanset hvordan verden ser ud omkring os, og vi er stolte af, at vi investerer i vores medarbejdere.

Værdier og leveregler

TROVÆRDIGE Vi tager ansvar for egne handlinger. Vi afstemmer forventninger og kommunikerer rettidigt. Vi udviser respekt ved at overholde alle aftaler. PASSIONEREDE Vi gør os umage, har fokus på detaljen og den ekstraordinære indsats. Vi er stolte over vores virksomhed, og det vi laver. Vi har en høj faglighed, der viser sig i vores tilgang til at løse opgaver. KUNDEORIENTEREDE Vi er proaktive og oprigtig interesseret i forhold til kundens behov. Vi er imødekommende uanset, hvordan kunden henvender sig. Vi bidrager til en god oplevelse, som giver kunden lyst til at vende tilbage. KØBMANDSKAB Vi tager afsæt i et gensidigt godt købmandskab, der både er lokalt forankret og har fordelene ved at have en stærk virksomhed i ryggen. Vi agerer altid fornuftigt, forsvarligt, lønsomt og indtænker hele vores virksomhed. Både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

1