Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Kia EV3

EV3 er en ny elektrisk og kompakt SUV/crossover

Afventer priser

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift Ikke oplyst kr. Forbrug: Ikke oplyst W/km. Rækkevidde: Ikke oplyst km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% Ikke oplyst t. v. max ladeeffekt (Ikke oplyst kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, Ikke oplyst t. v. max ladeeffekt på Ikke oplyst kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vi afventer det komplette datasæt for denne model.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Kia EV3 er klar som den nyeste tilføjelse til EV-serien

Vi er begejstrede for at introducere Kia EV3, den nyeste tilføjelse til Kias elektriske køretøjsserie, som forventes at nå Danmark i efteråret 2024. Denne prisvenlige og dynamiske el-SUV er designet med fokus på naturinspireret luksus og banebrydende teknologi, der giver dig en oplevelse af elegant kørsel og bæredygtig komfort. Denne elbil er den mindste i Kias EV-serie, og betragtes som det elektriske svar på Kia Niro.

Prisen på Kias EV3 forventes at ligge i intervallet mellem 35.000-50.000 dollars (ca. 250.000-350.000 danske kroner, men vi afventer endnu danske priser), hvilket gør den til et attraktivt alternativ for elbilentusiaster, der ønsker at omfavne elektrisk kørsel, uden at gå på kompromis med budgettet.

Unik silhuet og komfortabel kabine

Kias EV3 præsenterer en unik silhuet med en fremskudt forrude og en lang, hældende taglinje. De robuste hjulkasser og asymmetriske vinkler skaber et stærkt indtryk, mens det omsluttende interiør med ambientebelysning og avanceret sædedesign sikrer en rummelig og komfortabel kabine. Bagsæderne kan klappes ned for at øge bagagerumspladsen.

Kias EV3 konceptbil vil drage mange ligheder fra Kias flagskib SUV og vil derfor indeholde teknologi, funktionalitet og design fra Kia EV9, som gør både det visuelle design mere lækkert, men også selve køreoplevelsen.

Spørgsmål til Kia EV3

Kia EV3 kommer til Danmark i efteråret, 2024.

Så snart vi ved mere om lanceringen af EV3 i Danmark, opdaterer vi siden her.

Batterikapaciteten forventes at være over 80 kWh og rækkevidden 550+ km

Se andre modeller fra Kia

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.