Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Nissan biler

Vi er stolte over at kunne tilbyde dig Nissans brede modelprogram, for i vores øjne er Nissan et af de mest innovative og teknologisk stærke bilmærker. Med de populære modeller som Qashqai, Micra, Juke og X-Trail har Nissan for alvor fået sit navn slået fast herhjemme.

Udgåede modeller fra Nissan

Herunder kan du se nogle af de bilmodeller som er udgået fra Nissan.

Om Nissan

Nissan er et japansk bilmærke, som er grundlagt i 1933. Det har specialiseret sig i at producere både person- og varebiler, og er kendt for sin innovative teknologi og pålidelige køreegenskaber. Nissan har en række populære modeller, herunder Qashqai og X-Trail i SUV-kategorien og den populære Nissan Micra i kategorien af mindre bybiler. Nissan har også den elektriske model Nissan Leaf og coupe-crossoveren Ariya.

Nissan Qashqai en af de mest populære SUV'er i Danmark, og det er der en rigtig god grund til, for det er en bil med en fantastiske egenskaber, rummelighed og velkendt design.

I vores Nissan afdelinger i Nærum og Vejle har du mulighed for at se, hvordan Nissans mål om at nyskabe er med til at forbedre bilerne. Og vil du prøve en tur i en af de mange modeller, der er spækket med innovative løsninger, så arrangerer vi selvfølgelig en prøvetur.

Oplev Nissan med privatleasing

Privatleasing af en Nissan bil er en populær måde at eje en ny bil på. Det giver dig mulighed for at køre i en ny bil, uden at skulle betale købsprisen. I stedet betaler du et månedligt leasingbeløb, så du samtidig kender din biløkonomi.

Nissan byder på forskellige muligheder når det kommer til privatleasing, således det kan tilpasses dit behov. Privatleasing tilpasses blandt andet efter, hvor mange kilometer du kører og eventuelt ekstraudstyr som du ønsker.

Se det fulde overblik og find din nye Nissan privatleasingbil hos os - vi hjælper dig gerne med, at kortlægge dit behov.

Se vores nyere brugte Nissan modeller

Nissan er en af de største bilproducenter i verden og har et bredt udvalg af personbiler. Brugte Nissan biler er et populært valg for mange købere på grund af deres pålidelighed, gode køreoplevelse og rimelige priser.

Generelt set er brugte Nissan biler et godt valg hvis man har behov for en bil med god komfort, lækkert design og som byder på masser af eventyr.

Vi har altid et bredt udvalg af nyere brugte Nissan modeller at vælge imellem. Finder du ikke dit match lige nu, så er du velkommen til at kontakte os eller løbende holde øje med vores hjemmeside, da vi løbende opdaterer siden med nye brugte modeller.

Nissan hos Autohuset Vestergaard

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Find din nærmeste Nissan afdeling

Overvejer du at sælge din brugte Nissan?

Drømmer du om at navigere i nye retninger? Hos Autohuset Vestergaard er vi begejstrede for at hjælpe dig på vej. Din Nissan fortjener en værdig overgang, og det er her, vi stråler. Vores online [object Object] er ikke bare hurtig, den er også præcis som et urværk. Tast de relevante oplysninger ind, og voila. Vi bærer både tradition og innovation i hjertet og skaber et exceptionelt mødested for bilentusiaster. Lad os være med til at gøre din Nissan til en legende. Velkommen ombord!

Artikler om Nissan biler

Familiebilen Nissan X-trail på skiferie

1