Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Renault 5 EV

Den ikoniske Renault 5 genopstår som moderne elbil

Afventer priser

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift -1 kr. Forbrug: N/A W/km. Rækkevidde: -1 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% -1 t. v. max ladeeffekt (-1 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, -1 t. v. max ladeeffekt på -1 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vi afventer det komplette datasæt for denne model.

Opladning til din bil: altid strøm i nærheden med Clever

Når du køber en bil med behov for opladning, er det vigtigt at der er strøm fra første kilometer og med Clever kan du oplade, hvor og når det passer dig. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Så lige meget om du bor i hus eller lejlighed, om du kører meget eller lidt, så har Clever altid en ladeløsning, der passer til dig. Og uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til tusindvis af almindelige og lynopladningsmuligheder på Danmarks største ladenetværk.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Den ikoniske Renault 5 vender tilbage som moderne elbil i 2023

Renault 5 EV

Designklassiker fra fortiden

Renault har offentliggjort at de vil lancere syv fuldelektriske modeller inden udgangen af 2025, hvoraf den relanceret elektriske version af deres klassiske Renault 5 er blandt.

Designet på den nye eldrevne Renault 5 ev har stærke referencer til den klassiske kultbil fra 1970'erne. Derudover vil bilen endda også blive produceret på den samme oprindelige fabrik, i det nordligste Frankrig, som den første originale Renault 5 blev i 1972

Renault 5 EV vil til lancering få til opgave at erstatte Renaults nuværende Twingo og deres elektriske Zoe.

Den nye Renault 5 ev set tæt på bagfra

Renault 5 EV

Renault 5 EV bliver 33% billigere!

Renault 5 ev vil blive bygget på den nye CMF-BEV platform, som angiveligt vil spare Renault for omkring 33% af deres omkostninger hvis man sammenligner med Renault Zoe.

Da Renault selv producere deres egne motorer på deres egne fabrikker, har de mulighed for at ændre de anvendte materialer, samt at benytte både billigere og mere holdbare magneter i deres produktion.

Det betyder at Renault 5 EV sandsynligvis vil starte på omkring 150.000 kr. når den lanceres i løbet af 2023.

Se andre modeller fra Renault

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.