Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Vælg din nye Volvo på leasing

Vi er stolte over at være Volvo forhandler og yderst glade for at kunne præsentere alle modeller fra Volvo. Bilmærket har de sidste år virkelig forbedret design og ligeledes teknik, hvilket gør, at flere danskere end nogensinde kører i en Volvo. Har du ikke før prøvet en Volvo, så kan du forvente en oplevelse.

Lease den sikreste køreoplevelse på markedet

Du leaser sikkerhed og tryghed, men også køreglæde. Volvo modellerne rummer nemlig et højt niveau af standardudstyr, foruden gang på gang at score toppoint i sikkerhed.

At lease en Volvo er kort sagt et fantastisk valg, hvor du får en bil hvis arv former nutidens biler; En ny Volvo er stadig tro mod den måde, Volvo altid har skabt deres biler - Designed around you.

Du finder din nærmeste Autohuset Vestergaard Volvo filial i Odense, Kolding, Vejle, Hillerød og Nærum.

Ønsker du en vinterhjulsaftale?

Når du privatleaser din bil hos os, får du mulighed for at tilkøbe en attraktiv vinterhjulsaftale. Aftalen kan tegnes på alle privatleasingaftaler - uanset om det er en ny aftale eller for eksisterende kunder.

Sikkerhed og kvalitet i verdensklasse

Når du leaser en Volvo, får du de sikreste biler på markedet.

Uanset om du er til en mindre, sporty bil som Volvo V40, en større familiebil som Volvo V60 eller en SUV som Volvo XC60, er du sikker på, at du og din familie altid kører i en af verdens mest sikre biler. Volvo Cars har været førende indenfor sikkerhed i biler i flere årtier og er så sikre i deres sag, at deres vision er, at det heller aldrig vil ændre sig - ingen skal blive alvorligt såret eller dræbt i en ny Volvo.

Volvo produceres og udvikles i Sverige, hvor bilmærket har som det eneste sit eget crashtest-center på fabrikken i Gøteborg, hvor alle Volvo modeller bliver omhyggeligt testet, inden de sættes i produktion. Derfor kan Volvo i dag prale af at have verdens sikreste bil.

Med en leaset Volvo får du således en stor tryghed med i leasingaftalen, hvor Volvo har opfundet nogle af de vigtigste funktioner i bilsikkerhedens historie og  sætter en flot standard for sikkerheden i nye biler. 

Du eller dine medtrafikanter kan blive distraheret på et øjeblik I tilfælde af en uundgåelig kollision, har bilen teknologien til at gøre en reel forskel.

Har du brug for at stille spørgsmål eller få rådgivning?

Vores sælgere sidder klar til at guide dig videre med det helt rigtige valg. De tager udgangspunkt i alle aspekter af din situation, både behov og det finansielle

Omtanke for miljøet

Volvo Cars har gennem mange år arbejdet på at reducere klimapåvirkningen og er ambitiøse for fremtidens klimaindsats på flere områder.

Blandt andet ønsker Volvo at være fuldt elektrisk inden 2030, hvor alle Volvo-modeller i dag allerede findes i en elektrificeret version, hvis ikke kun som elbil. Ambitionen er her at 50% af Volvos salg af biler skal være elektriske modeller i 2025. Hos os finder du mange af disse elbiler, som selvfølgelig også er tilgængelig til leasing. Men elektrificeringen er ikke nok alene.

Volvo arbejder på at reducere alle direkte og indirekte emissioner, hvor målet er at Volvo vil være en klimaneautral og cirkulær virksomhed inden 2040. Her er delmålet at kunne reducere Co2-aftrykket med 40% mellem 2018 og 2025 pr. køretøj i hele livscyklussen.

Vælg den rette bil til behovet

Her er der altid både nye og brugte biler

Autohuset Vestergaard er stedet at gå hen, hvis du leder efter et stort udvalg af både nye og brugte Volvo-biler. Deres imponerende sortiment omfatter også de to nye modeller, Volvo EX30 og EX90. Disse elektriske SUV'er er indbegrebet af fremtidens køretøjer og tilbyder både bæredygtighed og førsteklasses ydeevne. Volvo EX30 imponerer med sin elegante design og imponerende rækkevidde, mens Volvo EX90 imponerer med sin rummelighed og luksuriøse komfort.

Uanset om du foretrækker den nyeste teknologi og stilfulde features i en ny bil eller ønsker at drage fordel af værdien og pålideligheden ved en brugt Volvo, kan Autohuset Vestergaard opfylde dine behov. Med deres ekspertise og engagement i kundetilfredshed er du sikret en fantastisk biloplevelse. Besøg Autohuset Vestergaard i dag og opdag det omfattende udvalg af Volvo-biler, og vi tilbyder altid en vurdering af din eksisterende bil.

Artikler om Volvo biler

Samarbejde mellem Volvo Cars og YouTube

Større rækkevidde og mindre CO2-udslip til Volvo Cars nye Recharge plug-in hybrid-drivline

Hele Volvo Cars modelprogram opnår IIHS Top Safety Plus certificering

Volvo er klar med den elektriske fremtid

1