Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Volvo biler

Vi er stolte over at være Volvo forhandler og yderst glade for at kunne præsentere alle modeller fra Volvo. Bilmærket har de sidste år virkelig forbedret design og ligeledes teknik, hvilket gør, at flere danskere end nogensinde kører i en Volvo. Har du ikke før prøvet en Volvo, så kan du forvente en oplevelse.

Udgået modeller fra Volvo

Herunder kan du se nogle af de bilmodeller som er udgået fra Volvo.

Om Volvo

Volvo er et svensk bilmærke, grundlagt i 1927. Det er kendt for sin fokus på sikkerhed, komfort og kvalitet i deres biler. Volvo er også anerkendt for deres innovative teknologi og design, og har været en pioner inden for flere områder af bilproduktion.

Volvo har en række populære modeller, herunder S60, V60, V90, XC40, XC60 og XC90 i forskellige kategorier, fra mellemstore sedans til store SUV'er. Volvo er også kendt for sin elektriske model, EX40 elbil, som er den første fuldt elektriske SUV i deres lineup, samt de 2 nye modeller Volvo EX30 og EX90.

Sikkerhed, kvalitet og omtanke for miljøet Volvo, der blandt andet produceres og udvikles i Sverige, er kendt for sikkerhed og har introduceret flere sikkerhedsinnovationer gennem årene. Her kan nævnes brugen af stål i karrosseriet for at forbedre kollisionstestresultaterne og introduktionen af sikkerhedsudstyr som side-airbags og træthedsregistrering. Bilmærket har som det eneste sit eget crashtest-center på fabrikken i Gøteborg, hvor alle Volvo modeller bliver omhyggeligt testet, inden de sættes i produktion. Derfor kan Volvo i dag prale af at have verdens sikreste bil.

Fordele ved køb af Volvo

  • Skandinavisk design

  • Kvalitet

  • Mulighed for Volvo on-call

  • Højt niveau af standardudstyr

  • Mulighed for at vælge hybridudgaver i de fleste modeller

Du finder Volvo i vores filialer i Odense, Kolding, Vejle, Hillerød og Nærum.

Oplev Volvo med privatleasing

Med privatleasing af en Volvo, har du mulighed for, at køre i en nyere bil med uden at binde et større beløb i bilen. En af fordelene ved privatleasing, er muligheden for at køre i en ny bil med lav månedlig ydelse og hvor man ikke skal bekymre sig om bilens værditab.

Med privatleasing af en Volvo, er der stor mulighed for, at få opfyldt forskellige behov - uanset om det er drivmiddel, rummelighed eller størrelsen på bilen. Fælles for dem alle, er Volvos Skandinaviske design, høje sikkerhed samt kvalitet.

Se vores samlede overblik over alle Volvo privatleasingmodeller og find lige netop den model der matcher dig.

Nyere brugte Volvo

Se alle biler med Volvo Selekt

Brugte Volvo biler er kendt for deres høje kvalitet samt pålidelighed og er derfor et populært valg - også når det kommer til brugte biler. Volvo er kendt for deres høje sikkerhed og teknologier. Med en nyere brugt Volvo får du et tidsløst design og køreegenskaber du sjældent vil glemme.

Volvo Selekt Volvo SELEKT sikrer dig som køber af en brugt Volvo. Bilen gennemgås i forhold til en omfattende kontrol godkendt af Volvo Cars Danmark A/S, som blandt andet stiller høje krav til ydeevne, sikkerhed og udseende. Derudover er bilens software opdateret med den nyeste version.

Se alle biler med Volvo Selekt

Volvo hos Autohuset Vestergaard

Se en liste over alle vores Volvo afdelinger herunder

Find din nærmeste Volvo afdeling

Altid på forkant

Polestar optimering

Polestaar er en softwareoptimering, der påvirker op til 6 forskellige elementer i bilen. Med en effektoptimering af din Volvo kan du opnå følelsen af en helt ny bil uden at skulle købe en ny

Overvejer du at sælge din brugte Volvo?

Leder du efter det perfekte hjem til din Volvo? Hos Autohuset Vestergaard får du det bedste af begge verdener - et varmt hjerte for biler og knivskarp ekspertise. Vores online bilvurdering er ikke bare smart, den er også retfærdig og gennemsigtig. Vi forstår, at din brugte Volvo har været en del af familien, og vi er her for at sikre, at overgangen er glidende. Så, lad os hjælpe dig med at navigere i mulighederne, mens du nyder vores professionelle og personlige tilgang. Kør ind i fremtiden med Autohuset Vestergaard – dit bilhus, din partner.

Artikler om Volvo biler

Fra 2025 skal op til 3000 personer lave batterier på fabrikken

Fokus på større rækkevidde og kortere ladetider

Større rækkevidde og mindre CO2-udslip til Volvo Cars nye Recharge plug-in hybrid-drivline

Samarbejde mellem Volvo Cars og YouTube

1