Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Ford varebiler | Se alle varevogne fra Ford her

Se det store udvalg af Ford Varebiler, lige fra små til store varevogne, med masser af tilpasnings muligheder og med en høj kvalitet.

Uanset hvilken model, du vælger til din virksomhed kan den skræddersyes efter dine ønsker og behov og du vil hurtigt opdage, hvilket aktiv varebilen er for dig og din virksomhed.Ford er ikke kun førende indenfor brændstoføkonomi og avanceret teknologi, men har også opnået 5 stjerner i NCAP’s crashtest, som er det absolut maksimale en bil kan opnå. Ønsker du en varebil med lave driftsomkostninger, høj komfort og et stort udvalg af ekstraudstyr er Ford det helt rigtige valg for dig.Kom ind til vores Ford afdelinger i Horsens, Kolding eller Odense og få en snak med vores dedikerede erhvervskonsulenter. Sammen finder vi den varebilsmodel, der passer til dine erhvervsmæssige behov og besidder de køreegenskaber, som du søger.

Skal din nye Ford være den perfekte arbejdsplads?

Ønsker du en nemmere og mere overskuelig arbejdsdag i din Ford, så er indretningen vigtig, ikke mindst i varerummet. Uanset hvad du beskæftiger dig med, tilbyder vi markedets mest populære reolsystemer fra SORTIMO. Her får du en utrolig let og pladsbesparende løsning – den en kort sagt, gennemtænkt. Vi finder sammen den indretning der passer bedst til opbevaring af dit udstyr. Læs mere om reolsystemer her.Bruger du også akku værktøj, og savner du nem opladning i bilen? En strøminstallation er den rigtige løsning, vi har anlæg der i én samlet pakke kombinerer batteri, lader og inverter. Det giver en problemfri adgang til strøm, og opladning sker direkte fra elnettet, når du kører eller med solcelle paneler på taget. Vores løsninger fås med forskellige kapaciteter, fra denne lille løsning der kan klare en bærbar, og til den store løsning til el værktøj på 2000w. Læs mere om strøm og indretning her.

Indretning af varebil

Vil du gerne sikre dit værktøj og udstyr imod ubudne gæster?

Det er en meget kedelig oplevelse at være vidne til et indbrud i varerummet på sin nye Ford. Det koster dyrebar tid ind du igen kan servicere dine kunder. Når ud kigger på nye Ford varebil er den en god idé tænke på tyverisikring. Vi har de nyeste produkter i vores sortiment og vi kan rådgive dig om den bedste løsning, uanset om du er håndværker, kører kurrer kørsel eller på anden måde har værdifuldt gods. Vi har både udvendige og indvendige låse med og uden fjernbetjening, nogle er endda med automatisk låsefunktion så du ikke glemmer at låse.

Tyverisikring af varebil
Leasing af din nye Ford

Hvis en god økonomi på driften af din nye Ford varebil er vigtig, så bør du overveje leasing. Du får nemlig følgende fordele når du vælger at lease din nye varebil:

  • Mindre pengebinding

  • Ingen tinglysningsafgifter

  • Fuld fradragsret for leasingydelsen

  • Momsfradrag efter særlige regler

  • Fleksible aftaler fra 12 til 60 mdr.

  • Mulighed for serviceaftale

Hos Autohuset Vestergaard samarbejder vi med forskellige leasingselskaber, og kan hjælpe dig med at finde det selskab og den aftale der passer bedst til netop dit behov. Vores erhvervskonsulenter har stor erfaring i at finde den helt rigtige løsning, uanset om du har en enkelt bil eller en større flåde.

Leasing af varebil