Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Mazda CX-30 set bagfra i rød
Mazda CX-30 set forfra i rød
mazda cx-30 set fra siden i rød

Mazda CX-30

Den nye generation af SUV

fra 278.000 kr.

Prisliste
*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Energimærke: A+. Halvårlig CO2-ejerafgift 680 kr. Forbrug: 16.9 km/l. CO2: 134 g/km. Forbrug påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Top fordele

  • Superpraktisk i hverdagen

  • En af de mest sikre biler på det danske marked

  • Afslappende og meget lydløs køreoplevelse

  • En bil, som fungerer til både by- og landevejskørsel

  • Højt niveau af standardudstyr uanset variant

Ønsker du en bil, som folk vil kigge efter, sportslige og sjove køreegenskaber, masser af al den nye innovation og et helt igennem fantastisk interiør?

Så læs med her. Mazda har skabt en bil, som selv de mest kritiske SUV-købere må nikke anerkendende til.

Mazda er synonym med smukt design og en sportslig kørestil. Mazda CX-30 er ingen undtagelse.

Bilen er en SUV/Crossover, som er bygget på den samme platform som den smukke nye Mazda 3.

Den placerer sig lige midt imellem Mazda CX-3 og Mazda CX-5. Du tænker sikkert: ”Jamen hvorfor hedder den ikke, Mazda CX-4?”. Det gør den ikke, fordi der allerede findes en Mazda CX-4, den er dog lavet eksklusivt til det kinesiske marked.

Bilen er til dig, som gerne vil have en lidt mere premiumbil i forhold til Mazda CX-3, men stadig ønsker en bil, som er nem at komme rundt i byen med i forhold til en Mazda CX-5.

Mazda CX-30 er en helt igennem gennemført bil, den er fantastisk smuk og elegant at kigge på, især fronten med de lidt ”onde” forlygter og grill giver en følelse af elegance samtidig med, at den udstråler sport.

Interiøret er uden sammenligning det bedste, der kan købes i denne prisklasse. I udstyrsversionen, Cosmo, får du alt, hvad dit bilhjerte begærer og til en meget fair pris. Du får en fuld læderkabine, elektrisk justerbart førersæde, kamera både foran, bagved og oppe fra. Den er simpelthen spækket med udstyr.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Prime-Line

16” aluminiumsfælge, sølvfarvede, med dæk i dimensionen 215/65R16

Adaptiv fartpilot (Full speed)

LED-forlygter (nær- og fjernlys)

Fjernlysstyring (HBC)

Head-up display i forruden

Nødbremse med fodgængerregistrering

Blindvinkeladvarsel

Vognbaneassistent

Træthedsalarm

Skiltegenkendelse

E-call med GPS

Knæ-airbag

16” aluminiumsfælge, 215/65R16

LED-baglygter

Parkeringssensorer bag

Bakkamera (digitalt)

El-justerbare, opvarmede og foldbare sidespejle

10,25” farveskærm med split screen

7” digitalt centerinstrument

Højdejusterbart passagersæde

Navigation

Trådløs Apple CarPlay®og Android Auto®

HMI commander og stemmestyring

Lyssensor

Nøglefri start/stop

DAB-radio med 6 højttalere

2 x USB-C

Elektrisk parkeringsbremse med autohold

Aircondition

Homura (Udover Prime-Line)

18” aluminiumsfælge, Black, med dæk i dimensionen 215/55R18

Nøglefri adgang

Automatisk 2-zone klimaanlæg

Parkeringssensorer for og bag

Automatisk nedblændeligt bakspejl

3-trins sædevarme i forsæderne

Regnsensor

8 højttalere

Trådløs mobiloplader

Mørktonede bageste sideruder og bagrude

Sorte sidespejle

Sort stofindtræk med røde syninger

B-stolpebeklædning i piano black

Elektrisk bagklap

Smart Cargo Board

Nagisa (Udover Humora)

Automatisk nedblændeligt venstre sidespejl

Bose audiosystem med 12 højttalere

El-justerbart førerspde med memory-funktion

Memory-funktion til sidespejle og Head-up display

Indtræk med sort imiteret ruskind og Terracotta-farvet kunstlæder

Terracotta-farvede syninger på instrumentpanel, armlæn og dørbeklædning

Exclusive-Line (Udover Prime-Line)

18” aluminiumsfælge, Silver, 215/55R18

Automatisk 2-zone klimaanlæg

Parkeringssensorer for og bag

Automatisk nedblændeligt bakspejl

3-trins varme i forsæderne

Nøglefri adgang

Regnsensor

8 højttalere

Trådløs mobiloplader

Smart Cargo Board

Mazda CX-30 - er der plads til "hverdagen"?

Når du sidder bag rattet i en Mazda CX-30, får du en følelse af overblik og afslappethed. Bilen kører nemt og adræt.

Det er lækkert at sidde højt, og det giver et sikkert overblik over vejen og trafikken.

Bilen absorberer bump og ujævnheder på en måde, som man kun forventer af biler i en højere prisklasse. CX-30 er også sjov at køre i svingene, den kører fantastisk, og du får en virkelig god følelse af bilen. En følelse, man normalt ikke får i biler med en højere undervogn.

Uanset hvilken motor du vælger, vil du have masser af kraftoverskud. Der er rigeligt med acceleration til at lave hurtige overhalinger, eller når du lige har brug for at komme hurtigt i gang.

Mazda har en erklæret målsætning om, at alle deres biler skal være sjove og en nydelse at køre. Med Mazda CX-30 opnår de til fulde dette.

Adaptiv cruise kontrol, lane departure advarsel og lane keeping assist er alt sammen standard uanset, hvilken variant du vælger. Alle systemerne virker utroligt godt og gør køreoplevelsen både mere sikker og mere afslappet.

Det er nemt og logisk at indstille cruisekontrollen og den adaptive funktion, som du vælger, holder en passende afstand til forankørende, som du vælger, uden at den bremser hårdt eller gasser for langsomt op. Mazdas adaptive cruise kontrol er blandt de bedste på markedet.

Mazda CX-30 er meget praktisk, den har dobbelt så meget plads i bagagerummet som sin mindre søskende, Mazda CX-3. Den har endda mere bagagerumsplads end sine nærmeste konkurrenter.

Selvom CX-30 er en SUV, er det ikke svært at laste ting ind i bilen. Åbningen til bagagerummet er forholdsvis lav, og bagsæderne kan foldes helt fladt, hvilket gør det nemt at laste større ting ind.

Den er praktisk at køre i, da den har en størrelse, som gør den nem at manøvre rundt i byen med samtidig med, at den har en størrelse, som gør landevejs- og motorvejskørsel dejligt komfortabel.

Sikkerhed i Mazda CX-30

Mazda CX-30 er udstyret med alt det nye sikkerhedsudstyr, og din og din families sikkerhed er helt i top på Mazdas prioriteringsliste.

At Mazda CX-30 måske er den mest sikre bil på markedet i dag, er ingen overdrivelse. Da bilen blev taget igennem Euro NCAPs test, scorede bilen højere, end nogen anden bil nogensinde har scoret.

FDM skriver:

 At få fem stjerner i Euro NCAPs crashtest er i dag mere eller mindre forventet. Når biler får fire stjerner, hvilket stadig er en god rating, bliver det hurtigt til en historie om, at det ikke er godt nok.

Det er godt nyt, for det betyder, at bilproducenterne vægter sikkerheden højere end nogensinde før.

De høje forventninger til sikkerheden betyder samtidig, at bilproducenterne skal gøre sig særligt umage for at gøre sig bemærkede på deres Euro NCAP-resultater – og det er netop dét, den højbenede Mazda CX30 har gjort.

”Der findes få sikrere steder at opholde sig”

Sådan har en Euro NCAP-ekspert, Matthew Avery, udtalt sig om resultatet. Her taler han specifikt om voksensikkerheden på forsæderne, hvor Mazda CX-30 har scoret en sikkerhedsrating på 99 procent.”

Det er ikke kun din fysiske sikkerhed, som Mazda går op i, det er også din finansielle. Derfor sørger Mazda for at bygge deres biler i en så høj kvalitet, at du ikke løber ind i store udgifter i forbindelse med reparationer og vedligeholdelse. Mazda er kendt for at lave biler, som holder.

Esben og Morten tester CX-30 og CX-5

58-årige Esben har stort set ikke ejet andet end Mazda. Morten er 40 år og har aldrig prøvet en Mazda. Hør hvad de hver især siger om Mazda.

Velkommen indenfor i bilen

Kort fortalt er interiøret fantastisk og helt unikt i denne prisklasse. Det føles, som om man kører i en bil i en helt anden prisklasse. Der er ingen af Mazda CX-30s konkurrenter, som kan måle sig med kvaliteten af alle de materialer, der er brugt i kabinen. Hver en overflade er blød, og hver en knap, du drejer eller trykker på, føles solid.

Interiøret er smukt, æstetisk og minimalistisk. Her er ingen overflødige knapper. Du får en følelse af ro og orden i Mazda CX-30s kabine.

Der er god plads oppe foran, og der er mere plads, end man regner med på bagsæderne, så børnene eller børnebørnene har god plads.

Det overordnede indtryk er et indtryk af rummelighed og komfort.

Sæderne er utroligt behagelige og yder stor støtte når du prøver bilen af i lidt skarpe sving.

På de kolde dage er det lækkert med både varme i sædet og i rattet. Dine hænder skal jo heller ikke fryse.

Når du kører afsted, sidder i de lækre stole og mærker det bløde læderrat, mærker du en følelse af ro og stilhed. Mazda har evnet at gøre CX-30s kabine så støjsvag, at du nærmest ingenting hører, ingen dækstøj eller vindstøj. Dette er i høj grad med til at øge premium-følelsen, og man tror virkelig, at man kører i en bil, som hører til i en meget højere prisklasse.

Gadgets

I alle udgaver af Mazda CX-30 er Mazdas Connected service installeret. Med dette kan du blandt andet, via en app på din smartphone, låse bilen eller låse bilen op, du kan tjekke dæktryk, hvor langt du kører på literen og meget mere.

Mazda CX-30 – et godt valg

Mazda CX-30 er et godt valg til dig, som ønsker en SUV og det attraktive ved at køre i en ”højere” bil. Den er nem at stige ind og ud af, og overblikket bag rattet er fantastisk.

Der er mange SUVer som tilbyder den praktiske indstigning og overblikket bag rattet. Men der er ikke mange fabrikanter og modeller, som giver dig dette samtidigt med, at designet er smukt, at bilen er praktisk, at køreegenskaberne er sportslige, at kvaliteten er i top og slet ikke i denne prisklasse.

Mazda har bygget en bil, der er pakket med udstyr og ser ud som en bil, der er langt dyrere end det den er.

Se andre modeller fra Mazda

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.