Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Mazda CX-80

Hybrid SUV på vej fra Mazda

Afventer priser

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift Ikke oplyst kr. Forbrug: Ikke oplyst km/l. CO2: Ikke oplyst g/km. Elektrisk rækkevidde: Ikke oplyst km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% Ikke oplyst t. v. max ladeeffekt (Ikke oplyst kW). Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vi afventer det komplette datasæt for denne model.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Mazda CX-80 set på gaden forfra

CX-60 platform

Platformen, som den amerikanske CX-90 bygges på, er den samme nye platform som benyttes til CX-60. Det betyder mulighed for sekscylindrede rækkemotorer og baghjulstræk. CX-90 vil dog som udgangspunkt altid komme med 4-hjulstræk, derfor må amerikanerne vente til lanceringen af den lidt mindre udgave, CX-70, hvis de ønsker baghjulstræk.

Mazda CX-80 set indefra kabinen

Stor og stærk Mazda

Bilen har samme motor og hybridsystem som den CX-60 PHEV vi kender i Europa, 2,5-liters firecylindret benzinmotor og cirka 327 hk. Dette betyder også at CX-90 vil være den første plug-in hybrid som Mazda lancere i USA.

Den nye Mazda CX-90 vil komme med den nye 3,3-liters R6-benzinmotor, som forventes i flere versioner. Til premieren vil den blive udstyret med turbo og 340 hk.

Se andre modeller fra Mazda

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.