Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Kia biler

Få masser af bil for pengene og hele 7 års garanti, når du vælger Kia. Kia er et af de bilmærker, der gennem de seneste 10 år har gennemgået den største og mest markante udvikling. Kia er i dag kendetegnet ved stor produktkvalitet, gode køreegenskaber og fremragende økonomi.

Udgåede modeller fra Kia

Herunder kan du se nogle af de bilmodeller som er udgået fra Kia.

Book en Kia ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Book en KIA ekspert

7 års nybilsgaranti

Med markedets længste og mest omfattende nybilsgaranti på hele 7 år er Kia det oplagte valg, hvis du ønsker det komplette overblik over udgifterne, ved at eje en bil.

Ønsker du at lease din Kia?

Se en oversigt over alle Kia leasingbiler

Se Kia leasingtilbud

Kia er biler der passer til alle behov

Kias modelprogram spænder vidt - fra de økonomiske og praktiske Kia Picanto og Kia Rio, til familiebilerne som Kia Cee’d og Kia Sorento - hvor sidstnævnte fås med op til 7 sæder. Kia tilbyder endvidere virkelig stor værdi for pengene, og er kendt for at have et højt niveau af standardudstyr i bilerne.

Ved køb af en Kia, får du nogle unikke fordele, b.la. Har du mulighed for en gratis lånebil, hvis du har en serviceaftale på din KIA og du får en fordelagtig skrotpræmie pris, på din gamle bil.

Kia hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste KIA afdeling

KIA biler og miljø

Som mange andre bilmærker går Kia naturligvis ind for omtanke over for miljøet. Det har medført, at Kia er blandt markedets bedste, når det kommer til brændstoføkonomi.

Ønsker du at vide mere om KIA, eller teste en af de mange modeller, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vores afdelinger i Vejle, Kolding, Fredericia og Svendborg har uddannede Kia salgskonsulenter, der sikrer, at du kan blive godt kørende i din nye Kia.

Specielt for KIA biler

Vi har altid rigtig gode tilbud, men derudover så har vi også gode muligheder for dig som vælger at købe en ny Kia hos os.

Overvejer du at sælge din brugte Kia?

Overvejer du at sælge din pålidelige Kia? Hos Autohuset Vestergaard er vi specialister i køb af brugte biler, herunder Kia-modeller, og vi vil gerne tilbyde dig en attraktiv pris og en ubesværet salgsoplevelse, start din vurdering her. Vi forstår værdien af din Kia og værdsætter dens kvalitet og pålidelighed. Uanset om du ejer en stilfuld Kia Sportage eller en økonomisk Kia Picanto, vil vores erfarne team evaluere din bil omhyggeligt og sikre dig en fair handel. Med vores professionelle service og ekspertise er det let for dig at sælge din Kia uden besvær. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte køber til din brugte Kia.

Artikler om KIA biler

Helles drøm gik i opfyldelse

I alt 30 biler konkurrerer om at blive årets bil 2018

Kia lancerer paneuropæisk ladetjeneste i Danmark

Prissætning af den nye Kia Sportage