Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Nye Renault biler

Der har været travlhed på fabrikken i Frankrig, og de nye modeller er blevet hastet til Danmark for at imødekomme den store efterspørgsel. Med modellen som den nye Reanult Megane E-Tech Electric, har Renault lagt sig blandt de forreste i feltet over danskernes foretrukne bilmærker. Med ekstremt attraktive priser og modeller hvis standardudstyrsniveau ikke er set højere i lang tid, har Renault skabt sig en dominerende rolle på det danske bilmarked.

Udvalgte modeller

Beskyttelsespakke uden beregning

Køber du Renault Clio, Captur, Arkana og Megane ST lagermodeller, får du netop nu en beskyttelsespakke med uden beregning. Beskyttelsespakken indeholder:

  • Undervognsbehandling

  • Lakbeskyttelse

  • "Undgå bøder"-pakken bestående af en Saphe trafikalarm og en elektronisk p-skive

*Kampagnen gælder lagerbiler. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Book en Renault ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Book en Renault ekspert

Fransk ingeniørkunst og frække designlinjer

Renault har været i en rivende udvikling – ikke kun i udlandet, men især også i Danmark. Der har været travlhed på fabrikken i Frankrig, og de nye modeller er blevet hastet til Danmark for at imødekomme den store efterspørgsel.

Fordele ved køb af Renault

Højt niveau af standardudstyr

Mulighed for at vælge hybridudgaver i de fleste modeller

Ønsker du at lease din Renualt?

Se en oversigt over alle Renault leasingbiler

Se Renault leasingtilbud

Renault modelprogram

Det brede program af forskellige typer biler, giver dig mulighed for at finde præcis den Renault model som passer til dine behov. Hvad enten du søger en minibil, mellemklasse eller en stor luksus bil, så kan vi tilbyde en Renault. 

Med modeller som den nye Reanult Clio, Renault Captur og senest den nye Renault Kadjar, har Renault lagt sig blandt de forreste i feltet over danskernes foretrukne bilmærker

Med ekstremt attraktive priser og modeller hvis standardudstyrsniveau ikke er set højere i lang tid, har Renault skabt sig en dominerende rolle på det danske bilmarked.Endvidere er Renault også Europas mest solgte varebilsmærke, og med de nye varebiler – Renault Trafic og Renault Master – er det ikke svært at forstå.Også her har Renault skabt sig en særlig plads blandt de danske håndværkere, som bilmærket der tilbyder kvalitet og masser af udstyr, til meget attraktive priser.

Renault hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Renault afdeling

Artikler om Renault biler

Finalister i Car of the Year 2022

Vinder af årets varebil 2022 er Renault Kangoo

Austral afløser Kadjar

Priser på Renault Megane E-TECH Electric