Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Renault biler

Der har været travlhed på fabrikken i Frankrig, og de nye modeller er blevet hastet til Danmark for at imødekomme den store efterspørgsel. Med modellen som den nye Reanult Megane E-Tech Electric, har Renault lagt sig blandt de forreste i feltet over danskernes foretrukne bilmærker. Med ekstremt attraktive priser og modeller hvis standardudstyrsniveau ikke er set højere i lang tid, har Renault skabt sig en dominerende rolle på det danske bilmarked.

Udgået modeller fra Renault

Herunder kan du se nogle af de bilmodeller som er udgået fra Renault.

Book en Renault ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Book en Renault ekspert

Fransk ingeniørkunst og frække designlinjer

Renault har været i en rivende udvikling – ikke kun i udlandet, men især også i Danmark. Der har været travlhed på fabrikken i Frankrig, og de nye modeller er blevet hastet til Danmark for at imødekomme den store efterspørgsel.

Fordele ved køb af Renault

Højt niveau af standardudstyr

Mulighed for at vælge hybridudgaver i de fleste modeller

Ønsker du at lease din Renualt?

Se en oversigt over alle Renault leasingbiler

Se Renault leasingtilbud

Renault modelprogram

Det brede program af forskellige typer biler, giver dig mulighed for at finde præcis den Renault model som passer til dine behov. Hvad enten du søger en minibil, mellemklasse eller en stor luksus bil, så kan vi tilbyde en Renault. 

Med modeller som den nye Reanult Clio, Renault Captur og senest den nye Renault Kadjar, har Renault lagt sig blandt de forreste i feltet over danskernes foretrukne bilmærker

Med ekstremt attraktive priser og modeller hvis standardudstyrsniveau ikke er set højere i lang tid, har Renault skabt sig en dominerende rolle på det danske bilmarked.Endvidere er Renault også Europas mest solgte varebilsmærke, og med de nye varebiler – Renault Trafic og Renault Master – er det ikke svært at forstå.Også her har Renault skabt sig en særlig plads blandt de danske håndværkere, som bilmærket der tilbyder kvalitet og masser af udstyr, til meget attraktive priser.

Renault hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Renault afdeling

Har din Renault tjent dig trofast, men nu er det tid til et nyt kapitel? Hos Autohuset Vestergaard ruller vi den røde løber ud for dig og din firhjulede ven. Vi er nørder, når det kommer til biler, og vi elsker at give dem et nyt liv. Vores online bilvurdering er som en magisk krystalkugle – hurtig, præcis, og retfærdig. Vi lytter til din Renaults historie og guider dig gennem processen med et smil. Gør dit bilsalg til en festdag og tag den første tur med os.

Artikler om Renault biler

Finalister i Car of the Year 2022

Vinder af årets varebil 2022 er Renault Kangoo

Austral afløser Kadjar

Priser på Renault Megane E-TECH Electric

1